RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

My sister, the serial killer

En tittel som gir forventninger.

hex hall

Sinne

Synnes tanker vandrer, det bobler på innsiden. Foreldre, kjærester og venner, alt er vanskelig for tiden.

Søk

søndag 29. mai 2016

En smakebit på søndag- farvel mai, hallo sommer

<h3>I flere dager har jeg arbeidet med min omtale av Virgina Woolf av Hilde Hagerup. Den har jeg basert på en av oppgavetekstene mine, men jeg har endret og tilpasset den til bloggen. </h3>

Den skal dere få en smakebit av i dag:
Virginia Woolf kan neppe karakteriseres som et eksempel til etterfølgelse. Livet hennes var hardt, lesere vil nok ikke ønske seg et liv i damens sko. I lengre perioder var hun dypt preget av depresjon, og sist endte hun sitt liv ved selvmord.

Hele innlegget mitt kan du lese her.


Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


Om bloggeren
Mari jobber til daglig på kontor i et elektrikerfirma, i tillegg er hun redaktør/prosjektleder for NUBB.nu - nettsted som arbeider med formidling av nordisk ungdomslitteratur. Hun driver Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger.

1 kommentar:

  1. Ønsker deg en fin maihelg! Jeg er på hytta sammen med mannen, og har hatt barnebarnbesøk. De dro nå, så her ble det stille! Nydelig vær på fjellet, så vi koser oss.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)