RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

søndag 25. september 2016

Reparasjonen kunne ikke utføres - En smakebit på søndag

Lørdagen skulle så fint brukes på studier, men den smakebiten jeg fikk servert av min PC satte en effektiv stoppet for det. Så da vet dere hvorfor dagens post er litt anderledes enn vanlig.

"Reparasjonen kan ikke utføres" sier min PC. Ingenting går, ikke engang gjenoppretting. Det er så en får lyst til å slenge den i gulvet og trampe på den, men jeg tviler sterk på at det hjelper noe. Heldigvis har jeg det meste av viktige ting, slik som bilder, lagret på web. Likevel er det irriterende når det eneste hjelpemiddelet jeg har for hånden denne helgen da er mobiltelefon.

En frustrert smakebit fra meg her i dag altså. Jeg håper dere andre har en bedre og mindre kostbar utfordring på begynnelsen av denne søndagen :)
10 kommentarer:

 1. Åh vad besvärligt när datorer inte funkar! Verkligen tur att du har lagrat det viktigaste på webben!

  SvarSlett
 2. Usch, det där är ju verkligen något man inte vill vara med om, när datorerna hänger upp sig. Min förra dator kraschade för ett par år sedan, men som tur var gick det att rädda både foton och min avhandling som låg på datorn. Numera är jag ständigt orolig för att samma sak skall hända igen. Hoppas att det ordnar sig!

  SvarSlett
 3. Datorer ska verkligen bara fungera! Det där låter både irriterande och dyrt :/
  Tack för ännu en vecka av smakbitar!

  SvarSlett
 4. Åh vad jobbigt, det är inget som en vill ska hända. Vad bra och tur att du hade lagrat det viktigaste på webben. Tack för att du fixar och trixar med smakbitar!

  SvarSlett
 5. Jag spillde vin på min data så då köpte jag ny men lyckades få igång den gamla. Det enda är att den gör konstiga tecken ibland.

  SvarSlett
 6. Dataer er alltid så morsomme. Det er akkurat som de skjønner når du trenger dem til å virke, for da bestemmer de seg plutselig for å ikke virke i det hele tatt. Håper det ordner seg for deg.

  SvarSlett
 7. Uff da. Det hørtes faktisk ikke lovende ut. jeg anbefaler innleggelse på data-sykehus (les reparatør) :-) Min pc begynner å bli noen år og har noen hickups, så jeg er ganske nøye på å lagre ofte og sende til skyen. Men det er klart, slike ting skjer alltid rett før du får lagret noe :-)
  Jeg skriver en oppgave i litteraturhistorie og kjenner at jeg trenger et våkent hode. Da var det godt med en smakebit pause. Jeg har tatt med linken du delte på Norske bokbloggere siden boken jeg deler fra er Arv og miljø av Vigdis Hjorth.
  Ha en riktig fin søndag, Mari!

  SvarSlett
 8. Himmel, så kjipt, jeg takler det ekstremt dårlig selv om dataer eller internett klikker og håper ting ordner seg fort. Håper også du til tross for frustrasjonene får en fin søndag lell. Sender en trøsteklem og en trøstehilsen :)

  SvarSlett
 9. Kjenner til den frustrasjonen ja. Da er helvete løs. Jeg hadde tre laptoper på ti år fordi det alltid var noe med dem, men etter at jeg kjøpte en stasjonær pc for tre år siden, ble det heldigvis slutt på det problemet:) Ingen flere laptops på meg i hvert fall og ikke har jeg behov for det heller da jeg ikke trenger å drasse med meg pc overalt, så stasjonær pc er praktisk løsning for meg. Etter det ble det slutt på slikt tull. Håper du får en bedre søndag:)

  SvarSlett
 10. Åh vad jobbigt! Vår dator kraschade i somras, jag grät över alla förlorade bilder, tills maken mirakulöst lyckades återskapa dem!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.