RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

søndag 12. februar 2017

Mørket har senket seg - En smakebit på søndag

Det har ikke vært så mye tid til blogging i det siste, ikke har det blitt mye tid til å sette seg med ei bok i hånda heller. Det jeg derimot har fått til av lesing er lydbøker. Faktisk har jeg lest de to første bøkene i Sigbjørn Mostues dystopiske "I morgen er alt mørkt"-trilogi.For meg føles det helt spesielt å lese dommedagshistorier fra mitt eget land, det føles så nært. Den første boken, Brages historie, fikk meg til å føle på frykten og gråten i halsen stadig vekk. Norske ungdom har nominert alle tre bøkene i trilogien til Uprisen, og jeg kan godt forstå hvorfor. Hvem vil vel ikke være blant de modige og kloke når hele verden har panikk? Jeg ser virkelig fram til å ta fatt på tredje og siste bok, ender menneskenes historie eller kan vi håpe på fortsatt overlevelse?

Det var en kort smakebit på min leseuke. Hvordan har din leseuke vært?

Nå må jeg løpe, her er det andre helga på rad med bursdagsfeiring i huset. Det er enda godt nestemann her ikke har bursdag før langt utpå sommeren, for jeg blir så utrolig stresset av å ordne til bursdager ;)
Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.Om bloggeren
Mari har studert samtidslitteratur for barn og unge ved Norsk Barnebokinstitutt. Hun er redaktør nubb.nu, nettsted for formidling av nordisk ungdomslitteratur og hun driver Bokblogger.no, stedet hvor du finner de fleste norske bokblogger.

7 kommentarer:

 1. min läsvecka har inte varit riktigt vad den borde ha varit. födelsedagar stressar mig också. hoppas att veckan som kommer erbjuder mera läsning

  SvarSlett
 2. Men man får alltid får lite tid för läsning, men lite böcker har jag avverkat.

  SvarSlett
 3. Min läsvecka har inte varit bra så därför bytte jag tillfälligt bok... Vi har tätt på given på födelsedagar här också, har just varit min, snart dotterns.

  SvarSlett
 4. Har aldri vært så glad i å lese dommedagshistorier men har lest noen. Men aldri lest noen fra Norge. Kanskje jeg skulle lese denne en gang. Den høres spennende ut. Ha en fin bursdagsfeiring 😀🎂

  SvarSlett
 5. Disse har jeg også slukt i det siste, de første to på lydbok og har lånt den tredje på biblioteket. Får vel begynne på den snart, er så nysgjerrig på hvordan det slutter.

  SvarSlett
 6. Min läsvecka har varit blandad. Det känns som om jag inte har läst så jättemycket, på kvällarna har tv-n lockat mer.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.