RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

søndag 2. april 2017

April er her - En smakebit på søndag

Det er herlig at vi kan skrive april! I går var det tid for den dagen hvor jeg alltid går rundt og er skeptisk til at jeg ser og hører. Jeg skal neimen ikke bli lurt 1.april. Ble du lurt i går kanskje? Eller kanskje du lurte noen?I går lå det en bokpakke i postkassen min, hurra!, jeg har lagt inn en liten bestilling på nettet og The Book Depository leverer ofte raskt. Selv om jeg jo vet hva jeg har bestilt fryder jeg meg som en liten unge når det ligger pakker i posten. Denne gangen var det tegneserien The Wicked + The Divine: Year One (The Wicked + The Divine #1-11) av Kieron Gillen, Jamie McKelvie (illustatør), Matthew Wilson (illustratør) og Clayton Cowles (illustatør). Den så jeg omtalt på av en bookvlogger på YouTube, men jeg husker dessverre ikke hvem det var i farta. Uansett var det nok til å gjøre meg nysgjerrig.

Hvis du tenker at tegneserier er for barn så må jeg bare understreke at det er det virkelig ikke, det finnes mengder av tegneserier der ute og en god del av disse er ikke en gang passende for barn. For å si det sånn er dette en tegneserie som skal holdes langt unna 6-åringen i mange år enda :)

Jeg har ikke kommet så veldig langt enda, men jeg liker virkelig godt illustrasjonene og fargebruken gjør meg glad, til tross for at det allerede har blitt drept tre personer i historien. Drap og gør er en av de tingene jeg ikke er så glad i å se i tegnet for, men hvis historien er god så skal jeg takle det. Neil Gaimans Sandman tegneserie er blant de som ble for ekkel for meg.

Nok sniksnakk her er et par smakebiter fra meg:

Hva syns du om tegningene? Jeg ønsker deg og dine en strålende aprilsøndag!

Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

6 kommentarer:

 1. Fantastisk fine tegninger! Jeg ble skikkelig rundlurt i går kveld da datteren min ringte fra en venninnes telefon og sa hun hadde knust sin egen. Da blei ho mor ørlite heit i toppen et par sekunder, og veldig lettet da datteren ropte aprilsnarr :D

  SvarSlett
 2. Jag är väldigt förtjust i fina teckningar och läser gärna serier. Min son har massor men de är på engelska och det blir lite för svårt.

  SvarSlett
 3. Jeg og gleder meg til bøker i posten! Hvis jeg er heldig har jeg glemt litt hva jeg bestilte, så blir det en liten overraskelse :) Jeg har ikke lest slike tegneserier selv, men det er absolutt ikke uaktuelt! Takk for smakebiten :)

  SvarSlett
 4. Jeg ble litt forundret over at The Sandman ble for mye. Du må forklare meg det :-) (Min favoritt) Jeg er kjempeglad i tegneserier og har ganske mange selv, men kjøper stadig nye og denne serien så ut som en jeg ville like. Jeg skal slå den opp :-) Ha en riktig fin søndag, Mari.

  SvarSlett
 5. Jag läser inte serier så jätteofta men ibland så. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 6. Det går dessverre altfor lang tid mellom hver gang jeg leser tegneserier- kanskje jeg skal prøve å forandre litt på det, for det er jo så stas når jeg først snubler over noe...

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.