RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

søndag 9. april 2017

En smakebit på søndag

Først av alt denne søndagen vil jeg gi min dypeste medfølelse til alle våre svenske venner. Det som hendte fredag er helt fryktelig. 💙💛💙


Jeg håper alle vi som tror på det gode i menneskene vinner, og at de som forsøker å sette menneske opp mot menneske, som vil splitte oss, splitte oss feiler. Det er mange i både være egne land ute i den store verden som har behov for at vi evner å samarbeide og hjelpe hverandre hverandre. Hat hjelper ingen, det gir bare grobunn for mer elendighet.

Det var mine tanker på en søndag. Nå hopper jeg over til boken jeg holder på med i disse dager. 


Endelig har jeg kommet meg til siste bok i serien om Harry Potter av J.K. Rowling, Harry Potter and the Deathly Hallows. Lydbokopplevelsen er som alltid fantastisk når det er Stephen Fry som leser. Her er en smakebit:

Do not pity the dead, Harry. Pity the living, and, above all those who live without love.

Og en til:

We're all human, aren't we? Every human life is worth the same, and worth saving.
Harry Potter er kanskje fiksjon, men det er mye som er relevant i boken likevel. Jeg ønsker dere alle en fredfylt søndag.
Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.
10 kommentarer:

 1. Nyhetene fra fredag preger absolutt. Fine ord <3 Og takk for smakebitene fra Harry Potter. For meg er Harry Potter sin verden én jeg alltid kan komme tilbake til når jeg trenger en oppmuntring, eller når verden blir litt vanskelig å forstå. Ha en god søndag!

  SvarSlett
 2. Harry Potter är bra läsning för alla.

  SvarSlett
 3. Harry Potter är alltid bra - läst av Stephen Fry även mer så :)

  SvarSlett
 4. Stephen Fry är en suverän uppläsare

  SvarSlett
 5. Det å høre Harry potter lest av Stephen Fry står høyt oppe på "jeg ønsker meg" listen min :-) Jeg har lest bøkene flere ganger, men ikke hørt dem. Og skulle jeg høre dem måtte det bli i denne utgaven :-) Ha en riktig fin søndag, Mari!
  PS: Jeg drar snart til Oslo for å bo der de siste skoleukene. For første gang kjenner jeg en form for utrygghetsfølelse i forhold til det å bo i en stor by. Det er ikke greit at noen gjør det de gjør i Stockholm. Det er grusomt mot dem som ble skadet og drept (og familiene deres). Men det har også ringvirkninger, som det å føle seg utrygg i andre byer.

  SvarSlett
 6. <3

  Harry Potter är aldrig fel att läsa/lyssna på.

  SvarSlett
 7. Jeg har lest Harry Potter mange ganger, elsker serien 😀

  SvarSlett
 8. Harry Potter - - - fantastiske bøker :))

  SvarSlett
 9. Det kan aldrig bli för mycket Harry Potter.

  SvarSlett
 10. Harry Potter javisst och så Stephen Fry - det är ingen dålig kombo. Påminner mig om att jag har några delar kvar att lyssna på. :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.