RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 16. april 2017

Påsken, en tid for mirakler - En smakebit på søndag

Nå tenker du kanskje at jeg mener mirakler som skjedde for 2000 år siden, men neida det gjør jeg ikke. Siden vi så hverandre sist har jeg blitt tante!Svangerskap, fødsel og baby, det er mirakler jeg virkelig kan tro på, det slutter aldri å fascinere meg. Jeg skal ikke kjede dere med babysnakk, men jeg må jo si at det er et av verdens nydeligste nurk.

Denne påsken har gått utrolig fort, her har det vært mye utetid, familietid og lite lesetid. Sånn er det når jeg setter i gang med prosjekter som føles litt uoverkommelige, akkurat nå er det raking av en veldig stor skråning utenfor huset. Den har egentlig vært forsømt i noen år, så det er mye som både må rakes og småtrær som må graves opp. Ikke behov for å kjede seg et sekund med andre ord.

Når jeg har hatt tid og ork har jeg fortsatt med ei bok jeg har vist dere for noen uker siden, nemlig Illuminae av Kaufman & Kristoff. Her kommer det en ny smakebit:

"MAJOR HAWKING. PLEASE ORDER YOUR FLIGHT GROUP TO ARM BALLISTICS AND PULSE MISSILES: SAFETY DISENGAGED. THIS IS A CODE RED."

Sett i lys av nyhetsbildet i verden de siste dagene er denne smakebiten ekstra skremmende. Det er kanskje en utopi, men jeg skulle ønske at langt flere i denne verden kunne være venner, vennlige og rettferdige.

Ha en fortsatt god påske :-)
Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.Om bloggeren
Mari har studert samtidslitteratur for barn og unge ved Norsk Barnebokinstitutt. Hun er redaktør nubb.nu, nettsted for formidling av nordisk ungdomslitteratur og hun driver Bokblogger.no, stedet hvor du finner de fleste norske bokblogger.

6 kommentarer:

 1. Tack för smakbiten och grattis till syskonbarnet :-)

  SvarSlett
 2. God påske, og grattis med å ha blitt tante!

  SvarSlett
 3. Grattis till familjens nya tillskott :)
  Och; Glad påsk!

  SvarSlett
 4. Riktig god påske og gratulerer med tantebarnet! Ha en fin søndag, Mari!

  SvarSlett
 5. en ny liten människa är verkligen ett mirakel.
  "code red" låter ominöst

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.