RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 11. juni 2017

En smakebit på søndag


Helgens fotballcup er unnagjort, været er trist og grått. Den perfekte settingen for å begynne på en av Kate Mortens romaner.


Mange av dere har sikkert lest Huset ved innsjøen allerede? Den har ligget i lesebunken min til en passende anledning, når jeg følte behovet for å drømme meg helt bort i en historie.

Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.
8 kommentarer:

 1. Det er en stund siden jeg har lest en Kate Morton bok. Men har lest alle bøkene hun har gitt ut og jeg elsker dem. Har prøvd å lese andre forfattere som skriver i samme sjanger, men ingen er så flink som Kate Morton. Gleder meg til hennes neste bok kommer ut :-)

  SvarSlett
 2. Skönt med läsarväder ibland :) att sitta ner i en skön stol inomhus och skinka ner i en god bok ! Inte alltid lika lätt när vädret är gott!
  Har ännu inte läst något av Kate Norton. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 3. Jag har bara läst en bok av Kate Morton men den tyckte jag om. Jag kanske läser något av henne nu i sommar för hennes böcker är bra sommarläsning tror jag.

  SvarSlett
 4. Tack för smakbiten. Har inte läst något av Kate Norton.

  SvarSlett
 5. har läst något av Kate Morton som jag gillade.
  tack för smakebiten!

  SvarSlett
 6. Jag har inte läst den än, men funderar på att ta med den när vi reser på semester om några veckor. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 7. http://akimamontgomery.blogg.no/1497793103_smakebit_p_sndag_og_ting_som_gleder_meg_.html Det virket ikke å legge til link til link-upen og det står at det skal virke i en time og 48 minutter til. Så jeg prøver å legge til link i kommentarfeltet her i stedet og håper det er greit og at det fortsatt kan føre til interesse.

  Ellers fint innlegg og fin smakebit, takk for at du deler :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.