RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 24. september 2017

Passende lesestoff på en grå høstdag - En smakebit på søndag

Lesingen går fortsatt litt tregt for meg om dagen, men nå er det herlig å kjenne at energinivåene stiger i takt med høstløvets stadig mer klare og vakre høstfarger.


Jeg holder på med tre bøker samtidig. Det ene er fantasyboken Shadow Scale av Rachel Hartman, jeg har bare 3/18 timer igjen, så snart er den lest ferdig. Så er det boken jeg delte fra forrige søndag; VERDA ER EIN SKANDALE. Ei bok om livet på landet av Agnes Ravatn, den er jeg over halvveis i. Siste bok jeg holder på med er Camilla Sandemos Kan vi bare late som. Grunnen til at jeg enda ikke er ferdig med sistnevnte bok er rett og slett fordi en annen bok snek i køen. Jeg har lest siste bok i Monika Steinholms trilogi om Gunn, Niklas og Jens fra Tromsø, Under snøen. Det er en herlig serie og siste boka er virkelig perfekt for en god dose ungdomsromantikk i førjulstiden(nesten litt dumt at jeg leste den før julesesongen faktisk er her).

Det var litt om hvordan jeg leser om dagen, også håper jeg du tåler enda en smakebit fra Kan vi bare late som:

Det føles som skøytene i sekken veier et tonn. Konkurransen i helga er som en tusen meter høy vegg jeg må klatre over. Helt alene.

Det er ikke alltid så lett å være ung, spesielt ikke når en føler seg ganske alene. Jeg er hekta, det er en fin og sår historie så langt, om en jente som er ganske usynlig, f.eks. inntas skolelunsjen alene på do, alle andre steder enn når hun har skøytene på. Sandmo skriver fengende, sidene flyr ganske raskt avsted, noe jeg føler dette innlegget er et signal på.

Ha en flott søndag! Jeg håper den er mindre grå enn den er her jeg befinner meg på Østlandet.

Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.Om bloggeren
Mari har studert samtidslitteratur for barn og unge ved Norsk Barnebokinstitutt. Hun er redaktør nubb.nu, nettsted for formidling av nordisk ungdomslitteratur og hun driver Bokblogger.no, stedet hvor du finner de fleste norske bokblogger.


3 kommentarer:

  1. Det er godt å lese at det er flere enn meg som lese mange bøker på en gang :-) Jeg har flere rundt meg som jeg også har lyst til å begynne på. Men jeg tenker at i dag ville være en fin dag til å avslutte noen bøker og :-) Noen dager må være sånne dager. Ha en riktig fin søndag, Mari!

    SvarSlett
  2. Även för mig går läsningen lite trögt just nu.

    SvarSlett
  3. Tack för smakbiten. Jag har också trögt med läsningen men hösten gör mig trött.

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.