RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 8. oktober 2017

Søndagen som forsvant - En smakebit på søndag

Søndagen min forsvant helt. Solen strålte så vakkert da jeg stod opp i dag at jeg glemte hele bloggen og smakebitene med den. Det var nemlig noe viktig som måtte gjøres ute i hagen i det fine været. Mens jeg arbeidet lyttet jeg, som alltid, på en lydbok. I disse dager hører jeg på Life & Laughing: My story av Michael McIntyre.


Jeg tror ikke naboene var hjemme da jeg arbeidet i hagen, og hvis de hadde vært det ville de sikkert lurt på om det hadde rablet for meg; sittende i en skråning mens jeg planter blomsterløk og har latterkrampe. For de som kanskje ikke kjenner Michael McIntyre så er han en britisk komiker, en av mine favoritter, og boken er hans selvbiografi. Det må jo bare bli morsomt. Jeg tar enkelte av tingene med en liten klype salt, for han vet nok å gjøre situasjonene enda mer komiske enn de virkelig var, og det er jo gjerne det hans publikum forventer. Prikken over i-en er nok at McIntyre selv leser lydboka.

It is odd how we remember scenes from our childhood at random. Your first few years are, of course, a total blank. I've got two sons, who are four years and one year old, and they aren't going to remember any of their lives so far. I was going to take them to a museum today. Why bother? I might just send them to their rooms until they're old enough to remember some of this effort I'm putting in.

Jeg ønsker alle en flott søndagskveld med dette lille klippet:


Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.Om bloggeren
Mari har studert samtidslitteratur for barn og unge ved Norsk Barnebokinstitutt. Hun er redaktør nubb.nu, nettsted for formidling av nordisk ungdomslitteratur og hun driver Bokblogger.no, stedet hvor du finner de fleste norske bokblogger.

9 kommentarer:

 1. Så herlig å høre noe som får deg til å le mens su jobber i hagen :-) Jeg hører lydbok når jeg går tur med hunden min. Det fyller et tomrom, for meg. Jeg synes fort det kan bli kjedelig å gå rundt det samme vannet eller rundt den samme byen, så lydboken tilfører en glede som blir ny ved hver bok :-) Det er riktig så praktisk :-)
  Ha en fin søndagskveld, Mari!

  SvarSlett
 2. den komikern kände jag inte till. tack för smakebiten! en ska vara ute i vackert väder

  SvarSlett
 3. Michael McIntyre är ju så rolig (svensk rolig, inte norsk :)), han är en av mina favoriter också.

  SvarSlett
 4. Åh, tack för lyssnartips! Älskar också McIntyre och skrattade gott åt klippet :D

  SvarSlett
 5. Vad härligt det låter med sol! Här har den lyst (haha...) med sin frånvaro och regnet har öst ner mer eller mindre hela dagen. McIntyre är kul.

  SvarSlett
 6. Låter som en underbar dag, en får ta vara på dem. Här har det varit och är höstrusk (regn och åter regn, blåst). McIntyre känner jag inte riktigt till, får kolla. Tack för tips!

  SvarSlett
 7. Tack för smakbitarna. Känner vagt igen honom men tror inte jag sett honom "in action"

  SvarSlett
 8. Blir så glad når jeg ser McIntyres ansikt. Har faktisk lest denne boka (prøvde i sin tid å tegne bart på han for å lure den inn i biosirkelen - alle lot seg (nesten) lure..
  Komikerbios er en av mine favorittsjangre.

  SvarSlett
 9. Jeg elsker Michael McIntyre og var ikke klar over at han hadde skrevet denne. Takk for tips!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.