RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

søndag 15. oktober 2017

Gode råd - En smakebit på søndag

Jeg er på komiker-selvibiografi-kjøret. Michael McIntyres livshistorie (så langt, han er jo fortsatt bare 41 år, så han kan jo rekke å skrive en ny bok om livet sitt om en førti års tid) er jeg nå ferdig med, og nå har jeg begynt på historien til Jennifer Saunders. Saunders er for meg gode minner om hyggelige kvelder i sofaen med Absolutt fabelaktig på tv, god mat og i godt selskap med foreldrene mine og søsknene mine.Akkurat nå har jeg reist tilbake i tid og jeg har fått være vitne til Jennifer Saunders og Adrian Edmonsons bryllup i 1985. I en liten fotnote gir Saunders sitt beste tips til de som går med tanker om å gifte seg. Sitatet er med forbehold om mindre feil, for jeg har skrevet ned sitatet mens jeg lyttet til lydboka:

Footnote: People now seems to be engaged for decades and plan their wedding for years at extortionate costs not just financially but to their mental health. My advice is to keep it simple. It is generally better just to make sure it means something and that everybody has a good party. There you go, that's what I think and you can put it in your pipe and smoke it. You don't need monogrammed napkins or chairs with bows or swans floating in a fake lake, 'cause now I'm talking to the weeping monster brides on reality shows: It isn't actually all about you! It's everybodys day, that's the point! Feel free to puff away now. End of footnote.

I 2016 kom det film, den har jeg enda ikke sett. Jeg lurer på om den kan måle seg med serien?

Ha en flott oktoberdag alle sammen, enten den er grå som hos meg eller om du er så heldig at sola skinner på deg i dag(kan du sende litt solskinn hit kanskje?) :)

Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.Om bloggeren
Mari har studert samtidslitteratur for barn og unge ved Norsk Barnebokinstitutt. Hun er redaktør nubb.nu, nettsted for formidling av nordisk ungdomslitteratur og hun driver Bokblogger.no, stedet hvor du finner de fleste norske bokblogger.

8 kommentarer:

 1. Härlig smakebit! Har inte sett tv-serien eller filmen, men har funderat på att göra det.

  SvarSlett
 2. Det må være et av de beste "kjørene" du kan være på :-) Jeg liker også veldig godt Saunders og har gode minner fra showet.
  Jeg misunner deg og de som får det til med biografier, og jeg har prøvd flere ganger. Det er en sjanger jeg ikke får til, selv om jeg gjerne skulle ha vært med på for eksempel biografisirkelen til Ingalill. Vi er forskjellige, andre kan ikke fordra fantasy, som jeg elsker. Så jeg får roe meg med det :-D Ha en riktig fin søndag, Mari!

  SvarSlett
 3. Jag har inte heller sett filmen men de gick en serie med dessa "damer" och den var rolig.

  SvarSlett
 4. I absolutely love Saunders&co. Her notes on weddings are so true

  SvarSlett
 5. Åh - Absolute Fabulous har jag skrattat till många gånger!

  SvarSlett
 6. jag är mycket förtjust i de här absurda damerna!

  SvarSlett
 7. Tv-serien tyckte jag om när den gick men filmen har jag inte sett.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.