RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 22. oktober 2017

Rosa sløyfe - En smakebit på søndag

Oktober er en litt ekstra viktig måned for kvinner i Norge og store deler av verden ellers. Det er måned hvor det er ekstra stor fokus på den alvorlige sykdommen brystkreft.Jeg leser fortsatt biografien til Jennifer Saunders, og deler av boken er så absolutt relevant for introduksjonen til denne søndagens innlegg. Jennifer Saunders har nemlig selv opplevd det å ha brystkreft.Hun beskriver sin opplevelse med sykdommen med mye på humor, men det er ingen tvil om det underliggende alvoret. Så i dag vil jeg oppfordre alle de flotte kvinnene som besøker bloggen min om å huske på sjekke seg, og dersom du kjenner noen som er rammet av sykdommen husk at de fortsatte er den samme personen som de var før. Gi støtte og fortsett å være en god venn. Det var noen tanker fra meg denne søndagen.

Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.Om bloggeren
Mari har studert samtidslitteratur for barn og unge ved Norsk Barnebokinstitutt. Hun er redaktør nubb.nu, nettsted for formidling av nordisk ungdomslitteratur og hun driver Bokblogger.no, stedet hvor du finner de fleste norske bokblogger.

3 kommentarer:

 1. En av mine venninner fikk brystkreft i fjor, men det går helt fint med henne. Det verste for henne var måten hun ble behandlet på, på sykehuset. Så hun brukte fritt sykehusvalg og fikk behandling på Rikshospitalet. Dem kunne hun ikke rose nok. Det er viktig at vi vet at det er en mulighet, i tillegg til det å sjekke seg selvfølgelig.
  Ha en riktig fin søndag, Mari!

  SvarSlett
 2. det är inte möjligt! finns det sådan sjukhusskjortor fortfarande? fullständigt obegripligt!

  SvarSlett
 3. Så viktigt! Jag kollar mig regelbundet och är glad för att bli kollad på sjukhuset regelbundet. Tyvärr mer sällan med åldern...

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)