RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

lørdag 16. februar 2019

Hedvig får en sommervenn - En smakebit på søndag


Jeg har tidligere delt litt fra en av Frida Nilssons bøker om Hedvig, nå er vi i gang med den tredje og nest siste boken om denne supre, svenske jenta.


OBS. OBS. Norske bokbloggere, youtubere og bookstagrammere husk at fristen for å nominere til Bokbloggerprisen 2018 er i dag. Mer informasjon finner du her.

Dagens linkefunksjon for smakebitene finner du lenger ned i dette blogginnlegget. Neste uke er det Astrid Terese som er vert for smakebitene.

Vi voksne har blitt like glad i disse bøkene som 8-åringen, så heldigvis fikk hun de to siste bøkene i serien til bursdagen sin. Vi hadde rukket å begynne på en annen bok, men den syns lytteren av vi bare måtte legge fra oss, for vi måtte finne ut av hvordan det gikk med Hedvig. Mamma var ikke vond å be, og Hedvig har som vanlig små eventyr og godhjertede rampestreker(som for henne kanskje ikke føles rampete ut før det er alt for sent) å by på.

Hedvig fyker ut gjennom døren. Tenk om mamma fikk se hva hun har tatt i kommodeskuffen. Hedvig er ikke sikker på at hun ville fått låne kameraet om hun hadde spurt, og hun er i hvert fall ikke sikker på at mamma hadde likt det de skal bruke kameraet til.

Hedvig er så sikker på at hun skal dokumentere noen som plager et dyr, så tanken bak å få tak i et kamera er, som alltid, den aller beste, men det ligger jo litt i kortene her at når hun gjør noe slikt uten å spørre så kan det komme til å få konsekvenser(som det ofte gjør). Jeg vet det, 8-åringen har nok også begynt å se mønsteret, men har jo kanskje et håp om at ting kan gå knirkefritt uansett?

Hva leser du i dag, og liker du boken eller er det for tidlig å si noe om det enda?Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

8 kommentarer:

 1. Så fantastisk å finne bøker som virkelig treffer. Jeg leser for barnebarnet mitt og akkurat nå er det amuletten som er favoritten. Men jeg trenger stadige tips om gode bøker for barn. (Denne er han nok litt for gammel for) :-) Ha en riktig fin søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Amuletten var midt i blinken for min sønn for litt siden, skjønner godt at den serien fenger :D

   Slett
 2. Trevligt med Hedvig böcker. Tack för smakbiten och ha en fin söndag!

  SvarSlett
 3. Härligt bokomslag med sommarkänsla! Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 4. Tack för smakbiten. Den här boken blir jag onekligen sugen på att läsa. Ha en fin söndag.

  SvarSlett
 5. Hei! jeg har nominert og hørte i morges ferdig en bok som kanskje kan ha interesse for de mange svenske bloggerne som legger igjen smakebiter om søndagen. Spennende å høre om Hedvig-bøkene :)

  SvarSlett
 6. Tack för smakbiten. Kul med en bok som ni gillar både vuxna och barn

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.