RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 10. november 2019

Hvor er boka mi? - En smakebit


En stykk bok etterlyses herved. Boka jeg leser er sporløst forsvunnet. Har nissen tatt den? Har ungdommen i huset beslaglagt den for å lese den selv eller har jeg bare lagt den på et lurt sted?

White Cat av Holly Black(kjent for blant annet Spiderwick-krønikene) er boka jeg holder på med. Den handler om en gutt som har noen evner litt utenom det vanlige. Jeg lurer rett og slett på om det er bokas hovedperson som har tryllet bort mitt eksemplar av boken. I kveld kunne jeg slettes ikke huske hvor jeg hadde lagt den. Men etter en helt fantastisk konsertopplevelse med Coldplay, på TV(se konserten her, den er helt magisk!!), så orket jeg ikke å lete spesielt mye etter den. Smakebiten kunne jo ikke være så veldig forsinket.

Dagens linkefunksjon for smakebitene finner du lenger ned i dette blogginnlegget. Neste uke er det Astrid Terese som er vert for smakebitene.


Smakebiten min kommer så fort jeg finner boken, i mens legger jeg ut linkefunksjonen, så den ikke blir forsinket. Og du, kom gjerne med tips om hvor jeg kan ha gjemt bort boka mi da ;) Jeg tror jeg holder en knapp på at jeg kan ha ryddet den inn i biblioteket mitt, eller at jeg har glemt den på rommet til datteren min da jeg skulle lese for henne. Først må jeg ha skjønnhetssøvnen min, så blir det bokjakt når morgenen gryr. Ha en strålende november dag!

You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


Om bloggeren
Mari har studert samtidslitteratur for barn og unge ved Norsk Barnebokinstitutt og brenner for god litteratur for barn og unge.

14 kommentarer:

 1. Jobbigt med en borttappad bok. Hoppas att den kommer till rätta.

  Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 2. Jag brukar lägga bort saker när jag håller på med annat. På en hylla någonstans? I köket? Bredvid sängen? Hoppas du hittar den snart.

  SvarSlett
 3. Det hørtes som noe jeg kunne ha fått til. Mitt første tips er å lete blant de andre bøkene, som regel finner jeg boken jeg leter etter gjemt blant andre bøker :-)
  Jeg liker godt Holly Black, hun har skrevet flere virkelig gode serier :-)
  Ha en riktig fin søndag, Mari!

  SvarSlett
 4. Mina katter är rent hopplösa på att slarva bort mina saker, alltifrån glasögon och böcker till symaskin och golvmopp. Har du möjligen en liten katt som varit framme och lagt beslag på boken? ;)

  SvarSlett
 5. Lätt att böcker hamnar någon annanstans, de brukar dyka upp, ibland där man minst anar ;)
  Tack för smakbiten och ha en fin söndag!

  SvarSlett
 6. Vilket roligt omslag till boken, lycka till med letandet

  SvarSlett
 7. Oj då, Hoppas boken dyker upp snart.

  SvarSlett
 8. Gillar bokomslaget! Lycka till med bokjakten. :)

  SvarSlett
 9. Den boken och de efterföljande två har jag läst och gillat! Hoppas du hittar boken!

  SvarSlett
 10. Denna bok har jag läst. Tack för smakbiten och hoppas att du hittar boken.

  SvarSlett
 11. Det är drygt när böcker håller på och trollar bort sig själva. Hoppas hen kommer på bättre tankar och dyker upp igen :)

  SvarSlett
 12. Hvem som noen gang leser dette vitnesbyrdet i dag, skulle feire med meg og min familie, fordi det hele startet som en vits for noen mennesker og andre sa at det var umulig. Jeg heter Reidunn Olderløkken og er fra Ålesund, Norge, men jeg flytter til Chicago i USA sammen med min kone. Jeg er lykkelig gift med to barn og en nydelig kone. Noe forferdelig skjedde med familien min, da jeg mistet jobben og kona forlot huset mitt fordi jeg ikke kunne ta godt vare på meg selv og familiens behov. av henne og barna mine i det øyeblikket. Jeg klarte i ni år, ingen kone å forsørge meg for å ta godt vare på barna. Jeg prøver å sende en testmelding til min kone, men hun hindrer meg i å snakke med henne, jeg prøver å snakke med venninnen og familiemedlemmene, men vet fortsatt at en kan hjelpe meg, og jeg har sendt inn søknad senere til så mange firma, men de gjorde likevel ikke ring meg, før det kom en trofast dag som jeg aldri vil glemme i livet mitt. Da jeg møtte en gammel venn av meg som jeg forklarte alle mine vanskeligheter med, og han fortalte meg om en flott mann som hjalp ham med å få en god jobb i coca cola company og han fortalte at han er en stavebeslag, men jeg er en person som aldri tror på stavebeslag, men jeg bestemte meg for å prøve ham, og Drigbinovia instruerte meg og viste meg hva jeg skulle gjøre i løpet av de syv dagene av lunsj. Jeg følger alle instruksjonene og gjør det han ba meg om å gjøre det bra. Drigbinovia sørget for at alt gikk bra og min kone skulle se meg igjen etter det fantastiske arbeidet med Drigbonovia. Min kone ringer til meg med et ukjent nummer og ba om unnskyldning, og hun fortalte meg at hun virkelig savner meg og barna våre og min kone vender hjem. Og etter to dager Et selskap som jeg har sendt inn mitt takknemningsbrev som heter, nå er jeg sjef for paragon selskap i USA. Jeg anbefaler deg om du har problemer med å sende en melding til denne e-posten: doctorigbinovia93@gmail.com eller WhatsApp ham på +2348144480786 og du vil få det beste resultatet. Ta ting for gitt, og det vil bli tatt fra deg. Jeg ønsker deg det beste.......

  SvarSlett
 13. Hei, jeg er så spent på å finne Dr.Amiso, som hjelper meg med å gjenopprette livet mitt, dette er mitt vitnesbyrd om det gode arbeidet til en mann som hjalp meg. Jeg heter Agnes Lucas, Am fra Drammen Norge. Livet mitt er tilbake etter seks års ekteskap, mannen min forlot meg og to barn. Jeg følte at livet mitt var nesten over og falt fra hverandre. Takk til Dr.Amiso som jeg møtte på nettet. En trofast dag, mens jeg søkte på Internett, så jeg etter en perfekt stavebeslag som kunne løse problemene mine. Jeg fant en serie vitnesbyrd om akkurat denne veiviseren. Noen mennesker vitnet om at han brakte eks-kjæresten tilbake, noen vitnet om at han gjenoppretter livmor, noen vitnet om at han kan kaste en spell for å stoppe skilsmisse, og så videre. Det var et bestemt vitnesbyrd jeg så, det var en kvinne som het Anna, vitnet om hvordan Dr.Amiso brakte henne tilbake til sin tidligere kjæreste på mindre enn tre dager og på slutten av vitneforklaringen droppet e-postadressen til Dr.Amiso. Etter å ha lest alt dette, bestemte jeg meg for å prøve Dr.Amiso. Jeg kontaktet ham og forklarte problemet mitt. På bare tre dager henvendte mannen min meg. Vi løser problemene våre, og vi er enda lykkeligere enn før. Dr.Amiso er virkelig en begavet og talentfull mann, og jeg vil ikke publisere den fordi den er en fantastisk mann ... Hvis du har et problem og leter etter en ekte og ekte veiviser for å løse det problemet for deg. Prøv den store Dr.Amiso i dag, for kreft- eller skilsmissesaker, Jobbfremme og suksess, Helse- eller ekteskapsproblemer, Vil du bli kjent i verden, vinne rettsaker, ditt selskap nekter å betale deg, alle slags problemer i det hele tatt gråt, jeg fant ut at det å ta urtemedisinen sin best. vennligst kontakt Dr.Amiso på: herbalisthome01@gmail.com

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.