RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Nakenbilder på avveie

En snap i forelskelsens rus, en person som ikke var til å stole på. Et liv som blir endret.

hex hall

Ikke alle må ha barn

Hvorfor skal alle mene noe om andres valg om å få barn eller ikke?

Søk

søndag 5. juli 2020

Huset ved innsjøen - En smakebit på søndag

                                 

Jeg elsker denne tiden på året. Det blir ikke så mye lesing som jeg skulle likt, men det blir en del hage, og det er også veldig fint!


Slay er ferdiglyttet, og jeg har plukket opp et gammelt e-bokleseeksemplar jeg har fra et forlag. Derfor bør jeg vel skrive REKLAME her ihht. norske regler(tror ikke de  tar hensyn til bokens alder). Boka jeg har begynt på er Huset ved innsjøen av Kate Morton. Hun holder seg til den skrivestilen jeg har lest fra henne tidligere, to parallelle historier, en satt i nåtid og en annen i fortiden. En eller annen hendelse eller person, eller gjerne helst begge deler, knytter historiene sammen. Har du lest noe av Kate Morton? Er dette hennes faste stil eller har hun bøker hvor hun har mer variasjon over sin egen mal? Uansett så liker jeg måten jeg bare kan forsvinne inn i historien på, det er som regel god historiefortelling fra Morton.Hun tok det originale kartet ut av mappen og la dem ved siden av hverandre for å sammenligne. Det var tross alt noe som var annerledes på denne plantegningen. Like ved barneværelset var det et lite rom eller hulrom som ikk var avmerket på det nyeste kartet. Men hva var det? Et skap? Hadde de innebygde skap på syttenhundretallet?
I den delen av historien som tilhører fortiden har et barn blitt kidnappet, og så langt er barn fellesnevneren i de to historiene som skal flettes sammen .Jeg er spent på de ulike måtene det hele kan henge sammen. Så hva leser du på i dag?

Ha en nydelig julisøndag!  

Neste uke er smakebitene hos  Astrid Terese .

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enterHvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Om bloggeren
Mitt navn er Mari. Jeg er en dame i siste halvdel av 30-årene. Har studert samtidslitteratur for barn og unge ved Norsk Barnebokinstitutt. Tidligere redaktør nubb.nu, nettsted for formidling av nordisk ungdomslitteratur og hun driver Bokblogger.no. Du kan lese mer om meg i fanen "Kontakt/Hvem er jeg?"

13 kommentarer:

 1. har läst en annan bok av Kate Morton som jag tyckte om

  SvarSlett
 2. Denne husker jeg at jeg koste meg med, da jeg leste den :)

  SvarSlett
 3. Jeg har Huset ved innsjøen i bokhyllen, ulest :-) Jeg synes også hun stort sett skriver om nåtid og fortid, men jeg har ikke lest alle bøkene hennes. Så det er klart hun kan ha bøker hvor hun skriver på en annen måte.
  Så nydelige roser! Det er skikkelig sommer for meg. Spesielt gamle roser, som har nydelig blomsterduft. Ha en riktig fin søndag, Mari!

  SvarSlett
 4. Fina bilder!
  Kate Morton verkar vara många som läst, men jag har inte läst något av henne.

  SvarSlett
 5. Den har jag läst och tyckt var riktigt bra! Lycka till med läsningen!

  SvarSlett
 6. Vackra bilder! Kate Morton har jag inte läst något av men det blir kanske någon gång. Så mycket böcker och kort om tid.... Ha en fin söndag och tack för smakbiten!

  SvarSlett
 7. Tack för smakbiten. En bra författare.

  SvarSlett
 8. Har aldrig funderat på om man hade inbyggda skåp på 1700-talet ;) Låter som en spännande bok.

  SvarSlett
 9. Den glömda trädgården heter den bok av Morton som jag har läst. Gav den betyg tre av fem, klart läsvärd. Tack för smak, trevlig söndag

  SvarSlett
 10. Den glömda trädgården av Kate Morton blev jag jätteförtjust i. Denna har jag dock inte läst, tack för smakbiten.

  SvarSlett
 11. Jeg har lest flere bøker av Kate Morton, også denne du leser nå. Trivelige romaner, slike som er gode å ha innimellom hvis en leser krim og bøker med alvorlig og tungt innhold. Dessuten er det fint med romantikk og spenning om sommeren. Håper du får en fin sommer, Mari!

  SvarSlett
 12. Jag tror att jag har läst två eller tre böcker av Kate Morton men inte den här. Tack för smakbiten och en skön sommar önskar jag dig!

  SvarSlett
 13. Jag har inte läst någon av Morton ännu men de verkar bra!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.