RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 30. august 2020

Jenta som elsket fabeldyr - En smakebit på søndag

                                 


Bokhøsten er i gang. Det feiret jeg og 9-åringen med å gå til innkjøp av noen nye bøker her forleden. Den ene boka, Nikoline - Jenta som elsket fabeldyr, var riktignok utgitt på våren, men pyttpytt, det er en ubetydelig detalj ;) 

Dette er andre boken om Nikoline, serien som er skapt av den franske forfatteren Sylvia Douyé og illustrert av den italienske illustratøren Paola Antista. Nikoline får være med på ting som barn i den virkelige verden bare kan drømme om, hun får se og bli kjent med de mest fantastiske skapninger, og hun stifter bekjentskap med en kul gruppe barn/ungdom på skolen for de som har spesielle evner. Her er en liten smakebit fra boka, en bitteliten havfrue som er i en bolle sammen med et par gullfisker:




I går, lørdag, var det en sånn vakker sommerkveld her. Jeg håper vi har en og annen varm høstkveld i vente også. Jeg er slettes ikke ferdig med denne sommeren, og til uka er vi alt i september. Håper denne søndagen blir flott i all fall. Her er det litt kaker og brus med de aller nærmeste for husets 15-åring som står på planen, koronavennlig, selvsagt. 

Har du noen spesielle bøker du ser fram til nå som vi tar fatt på bokhøsten?




Neste uke er smakebitene hos  Astrid Terese .

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Om bloggeren
Mitt navn er Mari. Jeg er en dame i siste halvdel av 30-årene. Har studert samtidslitteratur for barn og unge ved Norsk Barnebokinstitutt. Tidligere redaktør nubb.nu, nettsted for formidling av nordisk ungdomslitteratur og hun driver Bokblogger.no. Du kan lese mer om meg i fanen "Kontakt/Hvem er jeg?"

6 kommentarer:

  1. Fint att köpa böcker med barnen! Jag hoppas på vackra höstdagar nu.

    SvarSlett
  2. Nikoline verkar trevlig, kanske skulle barnbarnen gilla, ha en bra dag.

    SvarSlett
  3. Ser ut att vara en trevlig bok. Igår regnade det här men idag är det soligt.Hoppas på många fina höstdagar. Ha en skön söndag!

    SvarSlett
  4. Åh vad mysig Nikoline ser ut! Här i Stockholm är det höst nu. Det regnade jättemycket igår och idag är det härlig höstkänsla!

    SvarSlett
  5. Jag har inga barn i min närhet för tillfället så det blir inte av att läsa barnböcker. En åttaåring finns i en annan stad, ett barnbarnsbarn, och två till väntas i september! Omslaget var väldigt vacker. Trevlig söndag

    SvarSlett
  6. Hej, jag är Nira Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år slog han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av min kärlek till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att trolla för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade trollformulären, och han sa att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var klockan 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. e-post: babawalewiseman01@gmail.com du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
    1) Love Spells
    2) Förlorade kärleksformer
    3) Skilsmässor
    4) Äktenskapstavlar
    5) Bindande stavning.
    6) Breakup Spells
    7) Förvisa en tidigare älskare
    8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
    9) vill tillfredsställa din älskare
    10) bot för någon av de sjukdomar som du lider av
    Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en hållbar lösning
    via babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp +2348136951551 Viber +2348136951551

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.