RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 13. september 2020

Tro meg når jeg lyver - En smakebit på søndag

                                 


For over to år siden ble jeg spurt om å være testleser på et manus av Ellen G. Simensen. Når jeg nå har nevnt det så føler jeg det er redelig å nevne at jeg kjenner forfatteren litt, men vi er ikke i samme omgangskrets, så får du selv gjøre deg opp en mening om min habilitet ut fra det. I august i år var det omtalte manuset blitt til noe mer, nemlig en krimroman utgitt av selveste Cappelen Damm.

Jeg er ikke overrasket over at manuset ble antatt, det var bra for to år siden, etter noen omganger med en redaktør kan det bare ha blitt enda bedre. Selv har jeg skjøvet boken litt foran meg, historien sitter fortsatt ganske friskt i minne og jeg liker å late som om det er mulig å glemme og føle at jeg leser historien helt på nytt. Siden det nok mest er en ønskedrøm har jeg nå satt i gang med lesingen. 121 sider har føket av sted i en fei. Historiens stamme så langt er den samme, men jeg merker også at det har skjedd relativt store endringer siden jeg leste manuset og jeg er så spent på om det ligger flere overraskelser på lur. Her er en liten smakebit fra siden jeg leser akkurat nå:

Han så på de to tenåringsjentene som stod der tett inntil hverandre. De var i brytningen til voksenlivet, men akkurat nå stod de bak linjen og ønsket at de var barn.

Ønsker dere alle en nydelig høsthelg(og pass dere for dinosaurer på rømmen)!
Neste uke er smakebitene hos  Astrid Terese .

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Om bloggeren
Mitt navn er Mari. Jeg er en dame i siste halvdel av 30-årene. Har studert samtidslitteratur for barn og unge ved Norsk Barnebokinstitutt. Tidligere redaktør nubb.nu, nettsted for formidling av nordisk ungdomslitteratur og hun driver Bokblogger.no. Du kan lese mer om meg i fanen "Kontakt/Hvem er jeg?"

5 kommentarer:

 1. For en spennende leseopplevelse du har, alltid kjekt å se hvilke endringer som har blitt gjort :) Ha en super søndag Mari!

  SvarSlett
 2. Så spännande att se ändringarna som har gjorts. Måste vara skoj att testläsa.

  SvarSlett
 3. Låter spännande att testläsa. Tack för smakbiten och ha en fin söndag.

  SvarSlett
 4. Så spännande att läsa en bok som man läst ett första utkast av, Och så bra att det har förändrats, då blir berättelsen ny även för dig. Tack för smak, trevlig söndag

  SvarSlett
 5. en talande smakebit. tack för den!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.