RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

lørdag 9. januar 2021

En smakebit på søndag - Castle Waiting

Lager du deg lesemål når du går inn i ett nytt år? Jeg er ikke så glad i å lage meg så mange mål, men noen blir det. I år har jeg to, sette av mer tid til lesing og lese en god del av det jeg har i mine egne bokhyller.

                                 


Jeg er ganske godt i gang med begge målene mine. Jeg har allerede lest sju bøker i 2021, seks av disse er fra mine egne bokhyller. Castle Waiting Vol. 2 av Linda Medley er intet unntak fra målet. Denne har jeg hatt i bokhylla siden 2013, jeg måtte sjekke kjøpet mitt fra Amazon for å se hvor lenge jeg hadde hatt den i bokhylla. Åtte år altså, så på tide å komme i gang med den. Det er ganske rart at jeg har skjøvet den så langt bak i bunken, for jeg ELSKET nemlig første boka. Herlig eventyr med karakterer som er noe for seg selv. Som i denne smakebiten, nonnen som småsnakker med den lille djevelen:Det er mye humor i Castle Waiting. Hvis jeg skal kritisere noe så er det eneste jeg savner i boken muligheten til å forstørre skriften, noe som jo generelt sett er vanskelig i bøker hehe, men akkurat her føler jeg det er litt i minste laget(akkurat der er lesebrett genial). Eventuelt at jeg må ha nye briller. Jeg håper du har hatt en trygg og smittefri begynnelse på 2021 :) 

Neste uke er smakebitene hos  Astrid Terese .

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enterHvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Om bloggeren
Mitt navn er Mari. Jeg er en dame i siste halvdel av 30-årene. Har studert samtidslitteratur for barn og unge ved Norsk Barnebokinstitutt. Tidligere redaktør nubb.nu, nettsted for formidling av nordisk ungdomslitteratur. Du kan lese mer om meg i fanen "Kontakt/Hvem er jeg?"

9 kommentarer:

 1. god fortsättning på 2021! nu väntar vi på vaccinering och slut på pandemin. jag har tänkt mig några läsutmaningar i år, men det hindrar mig inte att läsa det jag vill. någon är inte ens tidsbegränsad. har också tänkt läsa en del av mitt eget

  SvarSlett
 2. Planer er gull verdt hvis det er noe en vil med lesingen sin. Det er mye god mestringsfølelse som kan oppnås ved små justeringer, sånn er det i alle fall for meg.
  Artig at du leser tegneserie, jeg har prøvd det et par ganger men ikke fått dreisen på det, og nå har jeg bestilt meg en til, så jeg er i tegneseriemodus.
  Ha en super søndag Mari!

  SvarSlett
 3. Ja, det var lite liten text :-)
  Jag har tre utmaningar, två handlar om att läsa nya böcker, en om att läsa hyllvärmare. Och så har jag ett mål att läsa 100 böcker i år.

  SvarSlett
 4. Jag gillar läsutmaningar och ska som du fokusera på mina egna böcker men också försöka läsa lite mer spritt geografiskt.

  SvarSlett
 5. Å, jeg elsker begge to! Jeg er sikker på at jeg leste den først Castle Waiting etter at du skrev om den :-) Jeg er veldig glad i tegneserier, men faller ikke ofte for dem som ikke er fargelagd. Så dette er et unntak :-)
  Ha en riktig fin søndag!

  SvarSlett
 6. Jag fortsätter med att ha få läsutmaningar även i år, hoppas kunna fortsätta njuta av så varierad läsning som möjligt. Blir ju också jobbläsning, bokcirklar osv. Den du läser kände jag inte till, så tack för smakbiten och ha en skön söndag!

  SvarSlett
 7. Man ska inte ta vatten över huvudet, anta utmaningar man inte har så stor chans att klara av. Selma Stories utmaning ska jag försöka med, dock inte alla delar. Tack för smakbit, länge sedan jag läste tecknat

  SvarSlett
 8. Godt nyttår! Jeg lager meg noen mål/retningslinjer hvert år. I år som før er det å lese flere bøker fra hylla, samt at jeg deltar i noen lesesirkler (1001-bøker, dikt, frahylla) og så skal jeg lese flere klassikere. Det hjelper meg å styre lesingen noe, slik at jeg får lest noe annet enn den nye som jeg stadig blir fristet til å lese. En god blanding er det beste. Og man må ikke sette seg mål som absolutter slik at det blir så masete at man mister leselysten.

  Boka jeg har som smakebit i dag er fra hylla, og gud vet hvor lenge siden det er jeg kjøpte den . Mange mange år siden.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.