RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

tirsdag 6. april 2010

Delta i Underhold meg sin store vårkonkurranse! Fire vinnere



I går koste jeg meg ute i vårsola, jeg fant tilogmed en liten neve med hestehov. Det ga meg lyst til å feire våren med en liten vårrengjøring av bokhyllen. Jeg gir bort fire bøker til fire heldige vinnere, den første velgeren får velge den boken den ønsker seg mest, den andre får velge av det som er igjen osv. Regner med dere skjønner tegningen? Du trenger ikke å være følger av bloggen for å delta men du må fylle ut skjemaet som du finner nederst i denne posten.

Alle bøkene er på engelsk og de er pent lest av meg med unntak av Catching Fire er helt ny(grunnen til dette er at jeg også hadde den på lydbok). Ta en titt på bøkene du kan vinne, jeg legger ut boktraileren under bildet av omslaget slik at dere kan se litt hva bøkene handler om(linken i titlene tar deg til Bokkilden eller lignende side hvor du kan lese mer om bøkene skulle du ønske det):

Hush, Hush av Becca Fitzpatrick:







The Dark Divine av Bree Despain:



The Dark Divine har jeg vært så uheldig å søle litt vann på øverste kant av omtrent de 30 siste sidene av boken, det har resultert i skaden som dere ser under på bildet(skriften har det ikke skjedd noe med).



Need av Carrie Jones:


Catching Fire av Suzanne Collins(oppfølgeren til The Hunger Games):



Når jeg så mange som 70 følgere skal jeg legge til en ekstra vinner og en bok til, dette blir da Shiver av Maggie Stiefvater. Denne leser jeg nå og så langt virker den utrolig bra. Her er forresten trailer til den også:



Siste frist for å delta i konkurransen er 6.mai.