RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

tirsdag 6. april 2010

Siste bok i populær ungdomsserie utgitt i dag - allerede utsolgt


Har du ikke lest de to første bøkene i Kelley Armstrongs Darkest Power trilogi så syntes jeg du skal gjøre det. Er du en av de som digget Twilight bøkene så tror jeg ganske så sikkert du vil like disse bøkene også, selv om det vel og merke ikke er en eneste vampyr i serien så langt. Hvis du ikke har hørt om bøkene før så kan du ta en titt på dette innlegget hvor jeg har skrevet litt om de to første bøkene i denne bloggen, du kan lese anmeldelsen min av den første boken på den engelske bokbloggen min eller du kan simpelten bare ta en titt på boktraileren nederst i dette innlegget.

Uanett over til temaet i overskriften til posten. Den siste boken i denne serien ble altså utgitt i dag. Jeg tok turen innom The Book Depository for å kjøpe boken og jammen meg var den ikke allerede utsolgt! Etter å bare ha vært i salg noen timer. Ja,ja, jeg kan takke meg selv for at jeg ikke forhåndsbestilte den.

Her er traileren til The Summoning: