RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

mandag 5. april 2010

Konkurranse åpen for alle - Vinn The Body Finder eller Rising Shadow!


For en liten tid tilbake nådde jeg 300 følgere på den engelske bokbloggen min. Det syntes jeg er en god grunn til en liten feiring. Dere som leser den norske bokbloggen min må gjerne delta om dere leser bøker på engelsk. Du trenger ikke å være følger av noen av bloggene for å delta i trekningen. Det blir to vinnere, en vinner The Body Finder av Kimberly Derting og den andre vinner Rising Shadow av Jacquelyn Wheeler. Omslaget på sistnevnte bok er kanskje ikke så veldig vakkert, men jeg har lest boken og den var vanskelig å legge fra seg. Det var forfriskende med en ungdomsbok med en hovedperson på 20 år og et overnaturlig tema som var helt fritt for vampyrer, varulver, engler og lignende skapninger. Jeg har ikke lest The Body Finder selv men den står veldig høyt på ønskelisten, høres utrolig bra ut.

Har du lyst til å delta? Det kan du gjøre her.