RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

tirsdag 6. april 2010

Delta i Underhold meg sin store vårkonkurranse! Fire vinnereI går koste jeg meg ute i vårsola, jeg fant tilogmed en liten neve med hestehov. Det ga meg lyst til å feire våren med en liten vårrengjøring av bokhyllen. Jeg gir bort fire bøker til fire heldige vinnere, den første velgeren får velge den boken den ønsker seg mest, den andre får velge av det som er igjen osv. Regner med dere skjønner tegningen? Du trenger ikke å være følger av bloggen for å delta men du må fylle ut skjemaet som du finner nederst i denne posten.

Alle bøkene er på engelsk og de er pent lest av meg med unntak av Catching Fire er helt ny(grunnen til dette er at jeg også hadde den på lydbok). Ta en titt på bøkene du kan vinne, jeg legger ut boktraileren under bildet av omslaget slik at dere kan se litt hva bøkene handler om(linken i titlene tar deg til Bokkilden eller lignende side hvor du kan lese mer om bøkene skulle du ønske det):

Hush, Hush av Becca Fitzpatrick:The Dark Divine av Bree Despain:The Dark Divine har jeg vært så uheldig å søle litt vann på øverste kant av omtrent de 30 siste sidene av boken, det har resultert i skaden som dere ser under på bildet(skriften har det ikke skjedd noe med).Need av Carrie Jones:


Catching Fire av Suzanne Collins(oppfølgeren til The Hunger Games):Når jeg så mange som 70 følgere skal jeg legge til en ekstra vinner og en bok til, dette blir da Shiver av Maggie Stiefvater. Denne leser jeg nå og så langt virker den utrolig bra. Her er forresten trailer til den også:Siste frist for å delta i konkurransen er 6.mai.