RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

torsdag 24. juli 2008

Leser du flere bøker samtidig?

Bilde over viser noen av bøkene jeg leser om dagen.

I tillegg til det lille utvalget på bildet så har jeg J.M. Cotes sin bok Barndom liggende her i en bokhylle et sted. Jeg klarer sjelden å fullføre en bok før jeg starter på neste. Ofte har det en naturlig grunn.. Har det med å ta med meg bøkene over alt og plutselig er boka jeg leste i borte. Etter å ha lett godt høyt og lavt ender det med at jeg finnes meg en ny bok. Ofte dukker da boken jeg opprinnelig leste opp på et sted jeg hadde oversett den :$

3 kommentarer:

 1. Ja, helt klart!! Jeg har også bøker over alt! :o)

  SvarSlett
 2. Liker bloggen din!
  Elsker bøker jeg også:) Har akkurat startet min egen blogg http://tonjeieventyrland.blogspot.com , som handler om reiser og bøker. Den er ikke helt kommet i gang enda, har bare fått skrevet ett innlegg, men hadde vært koselig om du tok en titt:)

  SvarSlett
 3. Ja faktisk.. Akkurat nå leser jeg "The Help" og "Catching Fire". Catching Fire har jeg på ebook på pcn, mens The Help har jeg i bokeksemplar. Så det ble litt sånn. haha xD

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)