RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

torsdag 7. mai 2009

Vampyrer i bokform, igjen?


Jeg har nok, i likhet med mange andre, en liten ting for vampyrer(fiktive vel og merke!). I dag har jeg vært på postkontoret og hentet en pakke fra Amazon som inneholdt de sju første bøkene i Charlene Harris sin bokserie om Sookie Stackhouse. Dette er bokserien som HBO tvserien True Blood er basert på, og siden jeg falt helt for serien så må jeg jo lese bøkene den er basert på. Om noen vet om andre gode bøker hvor vampyrer dukker opp så let me know!

Jeg er forresten spent på å se hvor mange bøker det blir i serien om Sookie Stackhouse, i alle fall med titler som inneholder ordet Dead(men det er vel litt av kjennemerket til serien så det blir det vel neppe slutt på før det skrives en slutt på serien). Det kan kanskje høres kjedelig ut med en haug med bøker hvor titlene er ganske like men ut av første sesongen av serien virker det i alle fall alt annet enn kjedelig. Innen året 2009 er omme er det ti bøker i denne serien:
 1. Dead Until Dark (2001)
 2. Living Dead in Dallas (March 2002)
 3. Club Dead (May 2003)
 4. Dead to the World (May 2004)
 5. Dead as a Doornail (May 2005)
 6. Definitely Dead (May 2006)
 7. All Together Dead (May 2007)
 8. From Dead to Worse (May 2008)
 9. Dead and Gone (May 2009)
 10. A Touch of Dead(October 2009)Dagens bloggpost blir ikke så lang, grunnen til det er rett og slett at jeg er litt sliten(overdose med frisk luft i dag). Senere i kveld har jeg en liten drøm om å få tid til å nyte et deilig glass hvitvin mens jeg leser ferdig On Cecil Beach.

1 kommentar:

 1. Hvis du vil lese andre vampyrbøker, så er Twilightserien veldig underholdende, av Stephenie Meyer. Jeg sier ikke at det er kvalitetsbøker, men veldig mange liker de. Personlig så elsker jeg dem. Den består av 4 bøker:

  Twilight
  New Moon
  Eclipse
  Breaking Dawn

  Også har vi The Vampire Diaries(bokserie fra 90-tallet og utover), som også får en serie nå til høsten. De er skrevet av L.J Smith.

  Serien består av disse bøkene:

  The Awakening
  The Struggle
  The Fury

  Også videre i serien har vi Dark Reunion og The Return: Nightfall. Kommer flere bøker ut etter hvert.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.