RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

onsdag 29. september 2010

Onsdags ønskeliste - uke 39


På onsdagene deler jeg bøkene jeg har lagt til på ønskelisten min den siste uken med dere. Lenkene under bildene fører til Goodreads eller lignende hvor man kan lese litt om boken. Mange av bøkene jeg ønsker meg ikke er oversatt til norsk, men der det finnes en norsk beskrivelse vil jeg selvsagt poste denne. OBS! Enkelte av bøkene på listen er ikke utgitt enda.

Denne gangen er ønskelisten min virkelig lang, enda godt det bare er en ønskeliste ellers kunne det fort bli dyrt..


Anna and the French Kiss av Stephanie Perkins - det som fristet meg til å legge til denne boken på ønskelisten var en fantastisk anmeldelse på bloggen Persnickety Snark
Please Ignore Vera Dietz av A.S. King - denne boken høres helt super ut, leste en anmeldelse av boken på bloggen Presenting Lenore


Dear Mr. Biglow: A Transatlantic Friendship av Frances Woodsford - leste et eller annet sted at lesere som liker Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai av Mary Ann Shaffer og 84, Charing Cross Road av Helene Hanff ville like denne boken. Jeg har lest førstnevnte bok og det er en bok som lar deg sitte igjen med en god følelse i kroppen, jeg har sett filmen basert på Hanff sin bok og den likte jeg derfor tror jeg kanskje at jeg kan like denne boken.