RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 10. oktober 2010

Rubinrød - En smakebit på søndag

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også, legg igjen en link til din blogg i LinkyTools funksjonen nederst i bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg og få muligheten til å oppdage nye og interessante bøker :)
Denne ukens smakebit fra meg kommer fra boken Rubinrød av Kerstin Gier(side 19):
Vi løp ved siden av hverandre ned steintrappene, mot nisjen hvor James bestandig satt. Han reiste seg straks han så oss, men jeg bare smilte til ham. Problemet med James var at ingen andre enn jeg kunne se og høre ham.
Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
  • Åpne boken du leser i nå
  • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
  • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost i LinkyTools oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.