RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Nakenbilder på avveie

En snap i forelskelsens rus, en person som ikke var til å stole på. Et liv som blir endret.

hex hall

Ikke alle må ha barn

Hvorfor skal alle mene noe om andres valg om å få barn eller ikke?

Søk

fredag 12. november 2010

Konkurranse - vinn Jellicoe Road. Åpen for alle


Jeg likte boken Jellicoe Road av Melina Marchetta som jeg anmeldte i går så utrolig godt at jeg gjerne vil få andre til å lese boken. Hva er da bedre enn å ha en konkurranse? Du trenger ikke å være følger av bloggen for å vinne boken, bare fyll ut skjemaet her så er du med i trekningen. Det er kun lov å melde seg på konkurransen én gang pr. person. Det kan være lettere å huske på at du har meldt deg på konkurransen om du legger igjen en liten kommentar til denne posten, da kan du kikke på kommentarene senere hvis du er i tvil om du har meldt deg på.

Konkurransen er åpen til midnatt 12/12-2010. Obs. Boken er på engelsk. Jeg legger til en vinner til om jeg når 70 følgere i løpet av den perioden konkurransen varer.

Lykke til!

7 kommentarer:

 1. sv: Åååh, det visste jeg ikke! Takk for at du sa i fra :D Da blir det enda en bok på den uendelige lista med bøker jeg har lyst på x)

  SvarSlett
 2. Takk for invitasjonen jeg fikk gjennom Goodreads, men siden jeg allerede har meldt meg på her så går jeg ut ifra at jeg ikke kan melde meg på den du har på den engelske bloggen? :)

  SvarSlett
 3. Ååh, håper virkelig jeg vinner :D

  SvarSlett
 4. Høres ut som en god bok, så da krysser jeg fingrene for at jeg vinner ;)

  SvarSlett
 5. Tror jeg kom til å registrere meg to ganger, fordi glemte å fylle inn adressen andre gangen!!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.