RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 12. desember 2010

The Body Finder - En smakebit på søndag


Bli med på denne ukentlige utfordringen du også, har du en blogg og leser en bok så skriv en liten bloggpost med en smakebit fra boken du leser. Legg så igjen en link til din blogg i LinkyTools funksjonen nederst i denn bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg, leserne vil oppdage nye bøker og kanskje en ny blogg eller to :) Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Denne ukens smakebit fra meg kommer fra boken The Body Finder(A Body Finder novel) av Kimberly Derting, side 4(innbundet):
She heard her father gasp at the same time she recognized what she had uncovered. She felt his strong hands reaching for her from behind, pulling her firmly by the shoulders away from the fresh dirt and gathering her into his strong, safe arms…away from the sound that was calling to her…

Jeg har allerede lest ut boken, den var spennende og lettlest. Boken handler om Violet som kan sanse et slags ekko fra de døde( både fra mennesker og dyr), dette er en sans som setter hennes eget liv i fare. The Body Finder er første bok i en serie hvor det så langt er planlagt tre bøker, forfatteren hadde allerede idéene klare til to bøker til, etter det så er det ikke bestemt noe mer. Neste bok blir utgitt på engelsk 15.februar.

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
 • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost i LinkyTools oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.

2 kommentarer:

 1. Hørtes litt spennende ut :)
  Her er min: http://moonstarbokverden.blogspot.com/2010/12/smakebit-sndag-carries-dagbok.html

  SvarSlett
 2. Skjønte ikke helt med den linky greia :S Håper jeg gjorde riktig..

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)