RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

onsdag 8. desember 2010

Bokanmeldelse: Demon's Fall av Karalynn Lee


Siden gårsdagens post ble ganske lik en onsdags ønskeliste så tenkte jeg det var greit å kutte ut dagens ønskeliste og heller poste en bokanmeldelse.

Hva handler boken om?
Kenan, en incubus, finner en dag en engel innestengt i et bur i en bod på markedsplassen i Hellsgate. Kenan bestemmer seg for at han vil prøve å forføre denne himmelensskapning og han kjøper henne fri. Han prøver å vinne engelen, Jahels, tillitt og finner etterhvert ut av hvordan hun havnet i Hellsgate. Jahel har mistet en sjel hun skulle voktet og en demonhund har tatt den. Kenan lover å hjelpe henne med å finne sjelen og returnere den til rettmessige eier. Underveis faller engelen og demonen for hverandre..

Mine tanker om boken?
Jeg var så nær, så nær å legge fra meg denne boken, men den var så kort at jeg rakk det vel egentlig ikke. Det var helt umulig å knytte seg til karakterene og det hele føltes veldig overfladisk. Jeg savnet handlig og lidenskap.

Historien hadde mange elementer fra Snøhvit og føltes til tider som et mindre vellykket forsøk på en gjenfortelling. Selve ideen til forfatteren var god den, hadde den bare vært utført bedre. Det er også elementer fra apokalypsen der, det blir bare et sidespor til historien og jeg ser ikke engang poenget med å blande det inn i en så kort historie.

Det positive med boken var at den var lettlest og kort, så det gikk raskt å lese. Kanskje jeg bare er kresen, men det er rett og slett ikke nok for meg.
Omslaget:
Sensuelt og langt bedre enn innholdet dessverre.

Oppsummering:
Dessverre ikke en bok det er verdt å bruke penger på i mine øyne.


Demon's Fall av Karalynn Lee
Boken ble utgitt i: October 2010
Antall sider: E-bok
Forlag: Carina Press
ISBN: 9781426890680
Kilde:
Anmelderkopi fra Carina Press via Netgalley.

2 kommentarer:

  1. Bra anmeldelse :) Men uff.. vanskelig og bestemme seg for om man skal lese den eller ikke. Alle har jo forskjellig meninger. Og her er det 50/50 om man liker den virker det som om. Og coveret er jo utrolig fint, men man skal jo ikke bedømme boka på coveret (sier de) hehe
    Denne må visst i tankeboksen. hehe

    SvarSlett
  2. Takk :) Den er veldig kort, så om man er fristet så er det ikke akkurat en murstein man kaster seg over.

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.