RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

onsdag 5. januar 2011

Onsdags ønskeliste - uke 1

På onsdagene deler jeg de bøkene jeg har lagt til på ønskelisten min den siste uken med dere. Lenkene i titlene fører til Goodreads eller lignende side hvor man kan lese litt om boken, navnet på forfatteren sender deg til side med informasjon om forfatteren. 

Kommende utgivelser:

But I Love Him av Amanda Grace - Ann en flink student og en hyggelig jente møter en ung mann, Connor, som hun forelsker seg i. Connor har arr på sjelen som Ann kan lege og han gir Ann følelsen av å være elsket og at noen trenger henne. Plutselig forandrer livet til Ann seg totalt og hun lever i frykt for hun vet aldri hva som kan utløse kjærestens sinne. Jeg har aldri selv opplevd å være i et voldelig forhold men da jeg var en ca. 16-18 år gammel så var en av mine beste venninner i et veldig usunt forhold. Som venninne og utenforstående som legger merke til hva som skjer så er det ikke lett å vite hvordan man skal forholde seg til slikt. Det mye sant i uttrykket kjærlighet gjør blind.

On the Volcano av James Nelson - rundt 1870 bor 16 år gamle Katie sammen med sin far og en venn, Lorraine, ved foten av en vulkan. Katie har aldri sett andre mennesker enn de to hun bor sammen med, når hun endelig får være med inn i en by viser det seg å bringe tragedie inn i livet til den lille familien. Jeg tror dette er en historisk ungdomsbok, men jeg vet faktisk ikke mer om den enn hva jeg har skrevet her. Jeg er utrolig nysgjerrig på å finne ut mer.

Utgitt:

The Blood of Cain av T.L. Grey - Jeg er ikke akkurat noen ekspert i bibelhistorie, men jeg kan historien om Abel og Cain. Denne boken høres ut som en spennende vri på den historien.

The world building is thrilling, and enthralling. Blood of Cain is an intricately woven Historical Thriller enmeshed with a fast-paced Urban Fantasy.
 - sitatet er fra anmeldelsen av boken på Heathers blogg Book Savvey.

The originality of The Blood of Cain blew me away.  Not only do you get a unique take on vampires, but a magnificent spin on the biblical figure, Cain.
  - sitatet er fra anmeldelsen av boken på LJs blogg Reader Recommended.

Revolution av Jennifer Donnelly - det er et eller annet som fenger meg veldig med bøker hvor hovedpersonen leser en annens dagbok(ja, det er vel fordi jeg er så nysgjerrig av meg da :P). Dagbokskriveren lever under den franske revulusjonen og må takle det som skjer rundt henne, hovedpersonen i boken prøver å takle hverdagen etter at hun mistet broren sin. Dette er en ungdomsbok som kombinerer historie med nåtid og realisme.

Boktrailer:


Har du oppdaget noen nye og spennende bøker i det siste?

1 kommentar:

  1. Jeg bestilte meg Revolution etter at jeg hadde lest denne anmeldelsen i fjor:
    http://bibliophilebrouhaha.blogspot.com/2010/11/review-revolution-by-jennifer-donnelly.html

    Har også veldig sans for bøker med bruk av dagbøker. Fantastisk boktrailer, hadde ikke sett den og nå fikk jeg enda mer lyst til å lese boken.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)