RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 6. mars 2011

En smakebit på søndag #10
Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Denne gangen er smakebiten min fra Glee:Foreign Exchange av Sophia Lowell, side 89(pocket):
Who was this crazy lady? She couldn't possibly be an educator at this school, not unless the American education system was in total disarry. 
De av dere som har fulgt med på tv-serien Glee kan kanskje gjette hvilken lærer det her er snakk om? ;)Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.
6 kommentarer:

 1. Jeg har ikke fulgt med på serien, men elsker sangene:) Jeg har hørt på dem på youtube, mange av dem er veldig bra:)

  SvarSlett
 2. SV: Jeg vet faktisk ikke hva det er, da jeg ikke er kommet så langt i boken. Men trolig handler det om flyktninger. Boken består av flere korte historier.

  SvarSlett
 3. Heisann og tusen takk for kjempekoselig kommentar! Hvis du ser under signaturen i innlegget mitt er det en link til siden din. Det står Smakebit på Søndag i rosa, men du vil kanskje at det skal være enda mere spesifisert!? Det skal jeg huske på neste gang :) Klem fra Anette :)

  SvarSlett
 4. SV: Har du link til den bloggen så kan jeg gjøre det, men ettersom det er fra deg jeg har fått ideen så vil det bli mer riktig å kreditere deg - bare at jeg ikke fant et passende ord på engelsk som matchet sunday.

  SvarSlett
 5. Ja, den ligger her i øverste avsnittet av teksten min ;) Du må gjerne linke til meg også men siden jeg også har lånt til ideen og du kaller det akkurat det samme som MizB er det jo liksom rett å gi henne æren :)

  SvarSlett
 6. He he, ingen fare!! Klemklem :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.