RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

fredag 10. juni 2011

Rampete Robin skrevet av Rick Riordan?Ja, slik er det hvis vi skal tro det som står på Dagbladets liste "Skjønnlitteratur for barn" uke 21, plass 5. Dette er nok ingen sensasjonell avsløring fra Dagbladets side, det dreier seg nok om en liten feil et eller annet sted. Serien Rampete Robin er skrevet av Francesca Simon, Rick Riordan er forfatteren bak den svært suksessfulle serien om Percy Jackson  Jeg er faktisk litt usikker på hvilken bok som egentlig har den plassen for det kan være Slaget om labyrinten, fjerde bok om Percy Jackson eller Den røde pyramide(første bok i Kanekrøniken) av Rick Riordan eller det kan være en av bøkene i Francesca Simons Rampete Robin serie. Siden forlaget er satt til Gyldendal så skulle en tro det er en Rampete Robin bok for bøkeene til Rick Riordan utgis av Schibsted forlag.

Fredag er tid for krim og mysterier, er det ikke det da? Vel dette var dagens mysterium fra meg he he. Ha en riktig god helg :) Ikke glem å dele en smakebit med oss på søndag.

2 kommentarer:

  1. Hehe=)
    Har forresten nettopp startet med Kanekrøniken nå. Har ikke lest mange sidene, men synes det virker lovende!

    SvarSlett
  2. Hehe, Huff
    Det må være flaut for skriveren,

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)