RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

fredag 10. juni 2011

Rampete Robin skrevet av Rick Riordan?



Ja, slik er det hvis vi skal tro det som står på Dagbladets liste "Skjønnlitteratur for barn" uke 21, plass 5. Dette er nok ingen sensasjonell avsløring fra Dagbladets side, det dreier seg nok om en liten feil et eller annet sted. Serien Rampete Robin er skrevet av Francesca Simon, Rick Riordan er forfatteren bak den svært suksessfulle serien om Percy Jackson  Jeg er faktisk litt usikker på hvilken bok som egentlig har den plassen for det kan være Slaget om labyrinten, fjerde bok om Percy Jackson eller Den røde pyramide(første bok i Kanekrøniken) av Rick Riordan eller det kan være en av bøkene i Francesca Simons Rampete Robin serie. Siden forlaget er satt til Gyldendal så skulle en tro det er en Rampete Robin bok for bøkeene til Rick Riordan utgis av Schibsted forlag.

Fredag er tid for krim og mysterier, er det ikke det da? Vel dette var dagens mysterium fra meg he he. Ha en riktig god helg :) Ikke glem å dele en smakebit med oss på søndag.

2 kommentarer:

  1. Hehe=)
    Har forresten nettopp startet med Kanekrøniken nå. Har ikke lest mange sidene, men synes det virker lovende!

    SvarSlett
  2. Hehe, Huff
    Det må være flaut for skriveren,

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.