RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 10. juli 2011

En smakebit på søndag #27 - Mare: NøkkelenBli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday

.Denne gangen er smakebiten min fra Mare: Nøkkelen av Ruben Eliassen, side 42(innbundet):
- Selvfølgelig hjelper vi deg, sa Mare.                                                                                        - Hjelpe ham? Er du gal, dette må han ordne opp i selv, sa Rem og ristet på hodet.
Dette er boken jeg begynte på siste halvtimen av lesemaratonet. Jeg har enda ikke kommet så langt i boken så det skal bli spennende å se hvem dette dreier seg om. Virker som en fin serie spesielt for gutter fra 9 år og oppover. Enkelte av personene i serien minner meg egentlig veldig om noen fra Darren Shans Cirque de Freak verden.
Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.


4 kommentarer:

 1. Da har jeg deltatt for første gang. Et veldig godt iniativ :)

  SvarSlett
 2. Bøkene om Mare er kjempesøte :)

  SvarSlett
 3. Helt glemt smakebit på søndag et par uker nå. sommermodus=) men skal slenge meg på neste uke=)

  SvarSlett
 4. En fin smakebit, Ladybug :-) Skal sjekke ut om disse bøkene er på skolebiblioteket til høsten. Og hvis ikke, tipse bibliotekansvarlige.Kjekt med gode bøker som også fenger gutter!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.