RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 14. august 2011

En smakebit på søndag #31 - The RestorerBli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday

.Denne gangen er smakebiten min fra The Restorer(Graveyard Queen #1) by Amanda Stevens,  e-bok, Kindle lokasjon 163-66:
Devlin moved a step closer and my hands curled into fists inside my coat pockets. A thrill chased across my skull and I wanted to tell him to keep his distance, don't come any closer.
Fikk du lyst til å vite mer om boken? Da foreslår jeg at du tar turen innom Siljes bokblogg, Siljes skriblerier, og leser hennes anmeldelse av denne boken. Jeg har ikke rukket å komme så langt inn i boken at jeg har noen særlig formening om den enda.Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Linkefunksjonen er forresten åpen frem tilogmed neste lørdag så om man ikke rekker å være med på søndagen kan man dele smakebiten ved en senere anledning. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.8 kommentarer:

 1. Jeg er veldig spent på hva du synes om boka etterhvert :-)

  SvarSlett
 2. Spennende smakebit! Og vakkert cover. Minner meg litt om et av cd-omslagene til Nightwish.

  SvarSlett
 3. Rufsetufsa: De benyttet seg faktisk av akkurat denne engelen på Once.

  Denne har jeg også lyst til å lese etter hvert.

  SvarSlett
 4. Jeg tok en tur innom Siljes skriblerier for å lese om boken og ble helt fascinert. Denne tror jeg absolutt jeg må lese! Bra smakebit!

  SvarSlett
 5. Likte smakebiten, den var fin. Skal henge meg på jeg å bare jeg får somle meg til det:) Søndagen er heldigvis ikke over enda:)

  SvarSlett
 6. Fin smakebit. Gler meg til å lese kva du syns om boka til slutt.

  SvarSlett
 7. Takk for smakebiten :)

  SvarSlett
 8. Takk for tipset; både på bok og hvor jeg kan lese anmeldelsen. ;-)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.