RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

søndag 21. august 2011

En smakebit på søndag #32 - Vanish (Firelight #2)


Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday

.Denne gangen er smakebiten min fra Vanish (Firelight #2) av Sophie Jordan ,  e-bok, Kindle lokasjon 255-59:
Az glances around as if she'd heard my thoughts."Where's Tamra?"
"You mean you haven't heard?"
"Heard what?"
Jeg er i gang med oppfølgeren til Firelight(den anmeldelsen kan du lese her), Vanish, den begynner samme sted som Firelight sluttet. Jeg har akkurat fått meg en liten overraskelse, jeg syntes det er så godt når forfatteren evner å overraske meg. Hva leser du i dag? Jeg gleder meg til å lese din smakebit :)


Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Linkefunksjonen er forresten åpen frem tilogmed neste lørdag så om man ikke rekker å være med på søndagen kan man dele smakebiten ved en senere anledning. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.

16 kommentarer:

 1. Hvordan får du den sitat ruten?, jeg liker den, ^_^ Det er lenge siden jeg har vært med på dette, ^:^

  SvarSlett
 2. Du får slenge deg med, Sindre :) Følg med på onsdag så skal jeg lage en post hvor jeg forhåpentligvis får forklart hvordan man lager sitatene litt morsomme på en grei måte.

  SvarSlett
 3. Takk for smakebiten! I dag blir det ingen smakebit fra meg; jeg leser fortsatt Åndenes hus, som forrige søndag.

  SvarSlett
 4. Litt artig å se titlene på bok nummer to og tre, med støv på hjernen og Krystallhodeskallen... Aner jeg tema ute å går? He he

  Ser frem til onsdagsposten du lover :) Og god smakebir forresten!

  SvarSlett
 5. @SigridfraEnget:Bare hyggelig :) Det er forresten helt greit med smakebit fra samme bok flere ganger på rad altså, det gjør ingenting :)

  SvarSlett
 6. @Heksa:Bra :D Krystallhodeskallen får meg bare til å tenke på Indiana Jones..

  SvarSlett
 7. Jeg har hatt litt trøbbel med linkingen. Jeg linka opp på en alternativ måte når jeg ikke fikk det til på samme måte. Men no viser den ikke. Samtidig når jeg prøver på nytt så står det at den er linket opp.

  SvarSlett
 8. @Askeladden: Jeg tror det er fordi det noen ganger kan ta litt tid før den vises. Jeg ser den nå :)

  SvarSlett
 9. Spennende smakebit, nå ble jeg virkelig nysgjerrig! Jeg tror jeg har lest litt varierende omtaler av Vanish, så jeg er spent på hva du synes om den :-)

  SvarSlett
 10. @Siljeblomst: Ja, det har jeg også, så jeg er egentlig spent selv. Har ikke lest enn av 10 % boken enda, så langt er det underholdende ihvertfall.

  SvarSlett
 11. Jeg gleder meg også til å lære og lage sitatbokser :)

  SvarSlett
 12. @Bokelskerinnen: Nå kjenner jeg prestasjonsangsten kommer her he he. Neida, jeg skal nok klare å få forklart det på en forståelig måte.

  SvarSlett
 13. Spennende smakebit. :) Har ikke fått lest bøkene til Sophie Jordan ennå, men de frister.

  SvarSlett
 14. En smakebit som pirrer nysgjerrigheten. Tusen takk :)

  SvarSlett
 15. Fin smakebit igjen. Eg har brote reglane litt denne gongen og lagt ut ein smakebit frå ei lesverdig bok som eg las for fleire år sidan.

  SvarSlett
 16. Takk for smakebit! Ser at det blei heilt feil bilde på min link, men men.. Hehe, dere får bare trykke å linken for å finne ut kva bok eg leser for tida ;-))

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.