RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 28. august 2011

En smakebit på søndag #33 - Vanish (Firelight #2)Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Forrige uke var det deltakerrekord med 23 deltakende blogger, kanskje slår vi den igjen denne søndagen? Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday

Jeg har fortsatt ikke kommet meg igjennom Vanish (Firelight #2) av Sophie Jordan det blir derfor nok en smakebit fra denne boken. Smakebiten er hentet fra e-boken(lesekopi), Kindle lokasjon 1200-1203:
"Hello?" My voice rings out on the night. "Who's there?"
Glaring through air that shivers like smoke, I wait for a member of the patrol to step forward, but no one does.
Jeg er halvveis med oppfølgeren til Firelight(den anmeldelsen kan du lese her), Vanish. Jeg har ikke helt klart å ha fokus på lesingen men nå begynner det å bli spennende. Hva leser så i dag? Jeg gleder meg til å lese din smakebit :)


Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Linkefunksjonen er forresten åpen frem tilogmed neste lørdag så om man ikke rekker å være med på søndagen kan man dele smakebiten ved en senere anledning. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.


4 kommentarer:

 1. Takk for ny smakebit! Dette er gøy!

  SvarSlett
 2. 23! Det er veldig bra :-) Og takk for spennende smakebit!

  SvarSlett
 3. Så fin smakebit:) Den boka har jeg lyst til å lese etterhvert:)

  SvarSlett
 4. Bra smakebit. Ganske nifs faktisk :-)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.