RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 18. september 2011

En smakebit på søndag - Høsten av Jan Henrik Nielsen


Obs! Smakebiter fra flere andre bøker lenger ned på siden.

Høsten er debutromanen til Jan Henrik Nielsen, det er en norsk dystopisk ungdomsroman som jeg leser i forbindelse med Cappelen Damms bokbloggturné. Så langt en flott leseropplevelse om Nanna og Fride som i flere år har levd skjult i en bunker sammen med faren sin. En mystisk sykdom har herjet på jorden i flere år og de aner ikke om det er trygt å gå opp. Sitatet er hentet fra side 27:

- Hva er det dere gjør? Kom dere ned. Kom dere ned, roper pappa og løper bort til jerntrappen. 
Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg). Husk at det er hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser denne søndagen. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday. Hvordan delta? Se forklaringen under illustrasjonen.

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå.
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din og del dem i en bloggpost, obs. ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken.
 • Husk å linke tilbake til dette innlegget på Flukten fra virkeligheten.
 • Legg igjen linken til din bloggpost i linkefunksjonen her, den finner du litt lenger ned på siden her. Funksjonen er oppe en ukes tid så om du ikke rekker å delta på en søndag kan du delta når som helst i løpet av den kommende uken.
 • Poenget med dette? Leserne våre kan enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker. Kanskje oppdager de også en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Har du ikke blogg? Del en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
Hva leser du denne søndagen? Jeg kommer innom for å lese smakebiten din, men jeg kan ikke love at det blir i dag. Ha en strålende søndag alle sammen.


9 kommentarer:

 1. "Høsten" står høyt på leselista. Den høres ganske spennende ut. :)

  SvarSlett
 2. Åh, denne skulle jeg ønske jeg fikk være med på også. Elsker sjangeren. Må nok ut å kjøpe denne, gitt. :) Minner meg om et spill jeg liker godt; Fallout 3. Det handler om en fyr eller jente (alt ettersom hvilket kjønn du vil være) som har vokst opp i et underjordisk "velv" (Vault 101), fordi der ute i "frisk" luft ble verden rammet av en apokalyptisk atomkrig i 2077. 200 år etter er det fortsatt så godt som ubeboelig (eller?): Det er mangel på rent vann og mat - men ikke mangel på mutanter og mennesker som ikke har noe problem med å drepe deg, stjele det du har og kanskje også spise deg. Vi beveger oss selvsagt etterhvert ut av dette velvet for å finne sannheten...

  Men tilbake til Høsten: spennende smakebit! :D

  SvarSlett
 3. Spennende smakebit, Mari! Og så synes jeg det er ekstra spennende med en norsk dystopi. Gleder meg til å lese omtalen din.

  SvarSlett
 4. Jeg har nettopp lest boka! Tenker det kommer en anmeldelse snart.

  SvarSlett
 5. Det hørtes ut som en spennende bok. Gleder meg til å lese anmeldelsen av den!

  SvarSlett
 6. Denne boken har jeg også lest i fbm. bokbloggturneen. Spent på å høre hva de andre mener om den :)

  SvarSlett
 7. Uh,fikk lyst å lese den også:)

  SvarSlett
 8. Interessant smakebit. Likar spesielt godt forsida på boka.

  SvarSlett
 9. Dette var en av bøkene jeg hadde håpet jeg fikk. Spent på anmeldelse her også!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.