RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

onsdag 23. november 2011

Bloggernes julegavetips - bli med på blogghopp!


Julen nærmer seg med stormskritt og kanskje er det noen der ute som er på jakt etter gode tips til harde pakker som kan legges under treet i år. Jeg tenkte derfor det kunne være fint om alle bloggerne, som har lyst til det, skriver et innlegg hvor de deler sine beste julegavetips. Gi oss dine beste boktips og spesifiser gjerne hvem du mener dette er en god bok for(mor, far, storesøster, lillebror, folk i alle aldre osv.).  Skriv et innlegg på din blogg og kom tilbake hit for å legg igjen linken til ditt innlegg i linkefunksjonen, den finner du lenger ned på siden.

Blogghopp
Jeg tenkte jeg vi kunne lage et blogghopp denne gangen. Du lurer kanskje på hva et blogghopp er? Jo, det skal jeg fortelle deg. Følg denne linken og velg den koden som passer din type blogg(på min blogspot blogg må jeg bruke den koden som står under 1.5). Lim koden nederst inn i din bloggpost. Da vil den samme listen som vises her, med linker til julegavetips fra forskjellige bloggere, også dukke opp på din blogg. Listen oppdateres automatisk hver gang en ny blogger legger inn en link. På denne måten kan alle som besøker akkurat din blogg enkelt hoppe fra en bloggers julegavetips til en annen. Du kan skrive og poste tips her helt frem til 15.desember.

Mine tips kommer i et eget innlegg, men den kommer jeg ikke til å poste i dag for da forsvinner dette innlegget så fort fra forsiden. Gleder meg til å lese hvilke bøker andre vil anbefale folk å gi til noen de er glad i til jul.

10 kommentarer:

 1. Så lurt å gjøre dette til en blogghopp. Jeg har begynt på et innlegg om julegavetips, men vil vente med å poste det til desember :)

  SvarSlett
 2. Så bra, det går jo fint an å vente til da :) Det er så mange rundt meg som er godt i gang med gavene allerede så jeg tenkte det var greit med en liten post på tampen av november. Blir litt stresset av alle som har begynt shoppingen, jeg er alltid så treg til det selv.

  SvarSlett
 3. Kjempefin idé, jeg er med! Skal pønske ut noen julegavetips i løpet av uken.

  SvarSlett
 4. Åh, så kuuult! Jeg vil gjerne være med! Innlegget kommer på fredag eller lørdag :)

  SvarSlett
 5. Wow, tror jeg fikk det til. Haha :)

  SvarSlett
 6. Gleder meg til å lese tipsene deres!

  labben: Så bra :)

  Anette: Så hyggelig at du syntes det.

  Ane: Du har gjort det helt riktig ;)

  SvarSlett
 7. Eg er med. Poster innlegget i desember ein gong når eg har kome på noko og har fått laga innlegget. =)

  SvarSlett
 8. Jeg er også med :) Skal lage innlegg og poste det så fort det er klart!

  SvarSlett
 9. Jeg deler julegavetips - men fordeler det i ulike grupper, så det blir en hel haug med poster. Først ut i dag er krim.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.