RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

fredag 24. februar 2012

Kort og godt: Blood Song av Rhiannon Hart

Amentina slott forfaller, derfor har dronning Reneta funnet en rik prins fra landet Pergamia til sin eldste datter, Prinsesse Lilith.

Prinsesse Zeraphina lider av blodlyst, så langt har hun ikke gitt etter for det og om natten hjemsøkes hun. Noe lokker henne mot nord, mot Pergamia. I nord ligger også det mystiske landet Lharmell, landet som tilsynelatende "glemt" av alle.

Familien reiser til Pergamia for å gifte bort Lilith. Noe er galt i Pergamia, Zeraphina ser bueskyttere på vakt på murene om natten, de holder alle øye med himmelen. Hvorfor?Ved det Pergamiske hoffet møter Prinsesse Zeraphina Rodden Lothskorn, den Pergamiske kongefamiliens rådgiver. Rodden er en merkelig fyr, han skjuler noe og Zeraphina er bestemt på at hun skal finne ut av hva det er.

Jeg har værtspent på debutromanen fra den Australske forfatteren Rihannon Hart helt siden hun annonserte på bloggen sin at hun skrev bok. Den ble forhåndsbestilt så fort det lot seg gjøre. Dette er en fantasy-roman med en type bloddrikkende vesner, vil egentlig ikke kalle dem vampyrer, dette er noe annet, det er Lharmellins.

+ Rihannon Hart har godt språk.
+ Original historie.
+ Zeraphina er en heltinne som står på egne ben.
+ Bueskytende tøffinger! Vår heltinne er selvsagt en av dem.
+ Skumle, blodtørstige vesener, Lharmellins. Mennesker som er part Lharmellins = Harmings.
+ Zeraphinas to trofaste følgesvenner; katten Leap og ørnen Griffin. Interessante og mystiske følgesvenner. Troverdige dyr skal ikke undervurderes som gode bi-figurer.

- Til tider gikk handlingen noe trådt, ikke uvanlig for første bok i serier/trilogier.

Den andre boken i serien, Blood Storm, utgis i Australia i august.

Mer?
Ta en titt på bloggen til Rhiannon Hart.


Om bloggeren
Sommeren 2007 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Til daglig jobber hun på kontor.

1 kommentar:

  1. Spennende. Jeg hadde ikke hørt om denne boken i det hele tatt, men syntes det du skrev gjorde boken interessant :-) Takk for tips!

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.