RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 6. mai 2012

En smakebit på søndag #18


En morsomt, ukentlig utfordring for deg som liker å lese. Matblogger, moteblogger, hverdagsblogger, trimblogger, mammablogger, bokblogger? Liker du å lese så er du er hjertlig velkommen til å delta. Oppdag bøker som fanger din interesse og finn nye bloggfavoritter!  

Jeg har holdt på med The Intern av Dillon Khan nå i lengre tid, ikke fordi den er dårlig, men fordi jeg leser for mange bøker (nesten)samtidig. 


Dette er historien om Jay Merchant som er lidenskapelig opptatt av musikk. Musikken var hans klippe, hans måte å slippe unna virkeligheten av foreldrenes stadig krangler. Historien handler om livet som utplassert/lærling i den fiktive musikkanalen The Beat. Forfatteren, Dillon Khan, har selv jobbet i MTV og det merkes at han har god kunnskap om miljøet han skriver om. Boken er morsom og viser tydelig at det ikke er bare glamorøst på innsiden. Jeg liker det jeg leser og storkoser meg med referanser til musikk fra den tiden jeg selv gikk på ungdomsskolen og videregående.

Smakebiten min er hentet fra bokens side 125:

"...It's hard when as a consumer I don't have any choice in the music that's being given to me," Cara argued. "It's played over and over, pumped into people's heads till they're brainwashed into liking it."

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg).

Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?
 • Åpne boken du leser i nå, del et par setninger i en bloggpost.  OBS! Vennligst ingen spoilere.  Bruk gjerne logoen du ser her i innlegget ditt, men last den ned på din maskin først. I innlegget ditt er det viktig at du linker tilbake til dette innlegget her på Flukten fra virkeligheten.  Twitrer du postene dine så bruk gjerne hastagen #smakebit.
 • Legg igjen linken til din bloggpost i linkefunksjonen her, linkefunksjonen er åpen en uke.
 • Poenget med dette? Leserne våre kan enkelt hoppe fra blogg til blogg for å oppdage nye bøker og kanskje en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det er hyggelig om du tar turen innom en eller to(flere er selvsagt helt ok) av bloggerne som deltar denne søndagen. 
 • Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.  

Nå skal jeg straks finne sengen min, den står der og frister med deilig rent, kaldt sengetøy. Det er ikke mye som overgår det en sen kveld skal jeg si dere ;) Forhåpentligvis har jeg ikke mareritt om de grusomme MGP bidragene vi har sett i kveld i Adresse Baku.


Jeg gleder meg til mange smakebitene i løpet av søndagen. Måtte det bli en regnfull søndag dag på Østlandet(jeg liker sol like godt som de fleste andre, men pollen kan jeg styre min begeistring for altså!).


 Om bloggeren
Sommeren 2008 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, siden høsten 2007 har hun blogget om Sikring av barn i bil. Arbeidet med denne bloggen vant hun Buskerud fylkes trafikksikkerhetspris for i 2010. Til daglig jobber Mari på kontor i et elektrikerfirma.

13 kommentarer:

 1. Hehe, den smakebiten forklarer Justin Bieber & 1D veldig godt, =) Du har glemt å lage sånn link greie sånn at man kan linke hit, =)

  Ha en god søndag videre, =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så fint at du la merke til det, Sindre! Tusen takk for at du sa i fra :) Jeg er 100 % sikker på at jeg la den inn, men på et eller annet vis har jeg visst klart å få slettet den på omtrent samme tid he he. Kanskje jeg er for trøtt? Nå skal den være på plass!

   Ha en strålende søndag, Sindre :-)

   Slett
  2. Sånn nå har jeg linket meg, =)

   Slett
 2. Tusen takk for smakebiten Mari:-) Ha en fin dag:-)

  SvarSlett
 3. Den boken skulle jag kunna tänka mig att läsa. :)

  SvarSlett
 4. Så artig smakebit. Er enig med Sindre: det kan kanskje forklare populariteten til en del stjerner.

  :)

  SvarSlett
 5. Var MGP bidragene så dårlige? :-)

  Ha en fin søndag Mari :-)

  SvarSlett
 6. Flott smakebit, denne boken virker spennende!

  SvarSlett
 7. Fin smakebit! Ønsker deg en flott dag videre :-)

  SvarSlett
 8. Fin smakebit:) ha en fin søndag videre!

  SvarSlett
 9. Kan man velg, bør man nok holde seg unna MGP og Baku, og heller unne seg ei god bok! Takk for smakebitene denne søndagen også!

  SvarSlett
 10. Kjempefin smakebit:) Ønsker deg en flott søndagskveld:)

  SvarSlett
 11. Bra smakebit, den sier noe om bokens innhold - at musikkmiljøet ikke er så glamorøst som en kan få inntrykk av :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.