RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

onsdag 23. mai 2012

Kan vi få Bli kjent med deg?


Hvis du er fast følger av bloggen er du helt sikkert kjent med min faste lørdagsspalte "Bli kjent med" hvor jeg forsøker å presentere dere for en ny bokblogger hver eneste lørdag. For tiden er jeg tom for intervjuobjekter, men jeg vet det finnes mange fler dere ute. Ikke vær sjenert nå, meld deg på! 


Om du har en splitter ny eller en mer etablert bokblogg spiller ingen rolle, ei heller hvilke sjangere du foretrekker spiller noen trille. Vi har lyst til å bli bedre kjent med deg og bloggen din uansett.

Har du lyst til å presentere bloggen din for oss og gi oss et lite innblikk i din bokverden? Da skal du sende meg en e-post på: escapeinabook@hotmail.com sett gjerne "Bli kjent med" i emnefeltet på e-posten.

Jeg skal forresten få laget en samleside med linker direkte til alle intervjuene som har vært presentert her på bloggen siden jeg begynte "Bli kjent med" postene. Er det noen man er nysgjerrig på eller intervjuer man har gått glipp av blir det enklere å finne frem på den måten.

Hva syntes dere som leser bloggen forresten om spalten? Vil dere møte flere andre bloggere? Del forresten gjerne posten på Facebook, Twitter eller lignende. Det finnes helt sikkert mange bloggere der ute som ikke har tittet innom her tidligere de vil jeg selvsagt også gjerne ha med.












Om bloggeren
Sommeren 2008 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, siden høsten 2007 har hun blogget om Sikring av barn i bil. Arbeidet med denne bloggen vant hun Buskerud fylkes trafikksikkerhetspris for i 2010. Til daglig jobber Mari på kontor i et elektrikerfirma.

4 kommentarer:

  1. Jeg har veldig sans for denne spalten. Synes det er interessant å bli litt bedre kjent med alle de flotte bokbloggerne der ute.

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk for det, Elin :) Nå har flere meldt sin interesse så spalten fortsetter, hurra!

      Slett
  2. Jeg liker denne spalten veldig godt og det er en veldig fin måte å bli kjent med de andre bokbloggerne på.

    SvarSlett
    Svar
    1. Det syntes jeg også, Beathe :) Det er utrolig hyggelig at dere liker den også.

      Slett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.