RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

tirsdag 1. mai 2012

Tidenes beste trailer? Trailer tirsdag.


Jeg må si at jeg syntes traileren til Struck er helt fantastisk! Det ser ut som en skikkelig actionfilm og kvaliteten på traileren er upåklagelig. Tenk at dette faktisk er en boktrailer, det skulle man ikke tro. Jennifer Bosworth er forfatteren og Struck er hennes debutroman. Visste du forresten at forfatteren har norske aner? Bestemoren hennes er fra Norge.

Jeg har såvidt begynt på boken og den er spennende, det har ikke skjedd så alt for mye enda men det er et eller annet med måten historien er skrevet på som bare suger meg inn i historien.

Vil du vite mer om denne flotte boktraileren så har Jennifer blogget om hvordan traileren ble til på bokbloggen Serendipity Reviews. Det er faktisk forfatterens mann som har laget traileren.

Gratulerer med dagen alle sammen!

Trailer tirsdag er en ukentlig utfordring fra Marias bokblogg. Bli med du også da vel.


Om bloggeren
Sommeren 2008 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, siden høsten 2007 har hun blogget om Sikring av barn i bil. Arbeidet med denne bloggen vant hun Buskerud fylkes trafikksikkerhetspris for i 2010. Til daglig jobber Mari på kontor i et elektrikerfirma.

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja. Og så morsomt det må ha vært for ekteparet å produsere traileren sammen!

   Slett
 2. Definitivt en av de aller beste trailerne jeg har sett, ja. Ble veldig nysgjerrig på boken nå :D Gratulerer med dagen til deg også, Mari :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Boken er god den, er snart ferdig med den :) Det går litt tregt da jeg leser så mye samtidig.

   Slett
 3. Herregud! Spennende!! Denne må jeg sjekke ut når jeg har tid!!

  SvarSlett
 4. Det var en virkelig fin trailer. Du har rett i at den lignet en actionfilm. Må nok ta en titt på den boken!
  Ha en riktig fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, om man ikke visste at det var for en bok kunne det faktisk være at man gikk rundt å gledet seg til en film man trodde var på trappene.

   Slett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.