RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

torsdag 21. juni 2012

Barnetimen: Den utrolige historien om den kjempestore pæra av Jakob Martin Strid

I BARNETIMEN er det barnas lesing som står i fokus, så her kan dere forvente å finne barnas meninger(oppfatning av) om bøkene de har lest eller bilder av lesesituasjoner, kanskje også litt filmsnakk. OBS! Disse innleggene vil bære preg av at det er barnet som har diktert skribenten og de vil ganske garantert inneholde SPOILERE, du er herved advart.
Hva handlet historien om?
Det var en flaskepost med et papir om den mystiske øya. Mitcho og Sebastian fant den. Det var en skikkelig stor pære der som ødela halve huset. Viseborgemester Kvit sparket pæra så den rullet nedover. Den falt i vannet. Dem dro til den mystiske øya som tydeligvis var et skip.

Hva var det morsomste med historien?
At øya var et skip.

Hvilken av figurene i historien likte du best?Viseborgemester Kvist - at han var rød.

Hvilke av figurene likte du dårligst?
Viseborgemester Kvist - han gjorde det, at han var sinna og ødela hva som helst.


Båten var kul og boka var.Boken har vi mottatt som leseeksemplar fra forlaget i bytte mot en ærlig omtale.


 Om bloggeren
Sommeren 2007 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Til daglig jobber hun på kontor.Om bloggeren
Sommeren 2008 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, siden høsten 2007 har hun blogget om Sikring av barn i bil. Arbeidet med denne bloggen vant hun Buskerud fylkes trafikksikkerhetspris for i 2010. Til daglig jobber Mari på kontor i et elektrikerfirma.

6 kommentarer:

 1. Fin omtale:) Fint cover på boka!

  SvarSlett
 2. Så gøy med barns egen omtale. Gleder meg til mer av dette! Har også mottatt denne boken, men har ingen i passende alder å lese den sammen med for øyeblikket:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg prøver å få det til de gangene eldestemann er motivert for det. Det merker jeg spesielt at han er når det er over leggetid; "men mamma denne boken burde vi jo skrive litt om!?".

   Du får sette deg ned i byen og huke tak i en eller annens barn og høre om du skal lese for vedkomne ;)

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)