RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

torsdag 21. juni 2012

Barnetimen: Den utrolige historien om den kjempestore pæra av Jakob Martin Strid

I BARNETIMEN er det barnas lesing som står i fokus, så her kan dere forvente å finne barnas meninger(oppfatning av) om bøkene de har lest eller bilder av lesesituasjoner, kanskje også litt filmsnakk. OBS! Disse innleggene vil bære preg av at det er barnet som har diktert skribenten og de vil ganske garantert inneholde SPOILERE, du er herved advart.
Hva handlet historien om?
Det var en flaskepost med et papir om den mystiske øya. Mitcho og Sebastian fant den. Det var en skikkelig stor pære der som ødela halve huset. Viseborgemester Kvit sparket pæra så den rullet nedover. Den falt i vannet. Dem dro til den mystiske øya som tydeligvis var et skip.

Hva var det morsomste med historien?
At øya var et skip.

Hvilken av figurene i historien likte du best?Viseborgemester Kvist - at han var rød.

Hvilke av figurene likte du dårligst?
Viseborgemester Kvist - han gjorde det, at han var sinna og ødela hva som helst.


Båten var kul og boka var.Boken har vi mottatt som leseeksemplar fra forlaget i bytte mot en ærlig omtale.


 Om bloggeren
Sommeren 2007 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Til daglig jobber hun på kontor.Om bloggeren
Sommeren 2008 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, siden høsten 2007 har hun blogget om Sikring av barn i bil. Arbeidet med denne bloggen vant hun Buskerud fylkes trafikksikkerhetspris for i 2010. Til daglig jobber Mari på kontor i et elektrikerfirma.

6 kommentarer:

 1. Fin omtale:) Fint cover på boka!

  SvarSlett
 2. Så gøy med barns egen omtale. Gleder meg til mer av dette! Har også mottatt denne boken, men har ingen i passende alder å lese den sammen med for øyeblikket:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg prøver å få det til de gangene eldestemann er motivert for det. Det merker jeg spesielt at han er når det er over leggetid; "men mamma denne boken burde vi jo skrive litt om!?".

   Du får sette deg ned i byen og huke tak i en eller annens barn og høre om du skal lese for vedkomne ;)

   Slett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.