RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

onsdag 20. juni 2012

Night School av C.J. Daugherty

Night School av den britiske forfatteren C.J. Daugherty er en original ungdomsroman og en skikkelig pageturner!


Allie har forsøkt å dempe sorgen etter storebroren som forsvant med adrenalin. Tagging var en måte å få adrenaline til å pumpe gjennom årene, men nå har hun gjort hærverk for siste gang. Foreldrene har fått nok, de sender Allie på kostskole. Cimmeria akademiet er kanskje akkurat det hun trenger.

Cimmeria er en merkelig skole, Allie ønsker ikke å bli, men kanskje er det ikke så ille som hun tror? En dag faller Allies nye verden i grus. Hvem kan hun stole på? Innbrudd, mørke skygger og mystiske undervisningstimer midt på natten..... Hva skjer egentlig på Cimmeria? Hvorfor er egentlig Allie der?


Historien er mystisk, kun små hint her og der. Da jeg hadde lest ferdig var jeg faktisk veldig usikker på om det jeg hadde lest var fantasy eller en thriller. Det er ment som et kompliment til forfatteren. Det mystiske er en av styrkene til denne boken, noe som garantert får flere lesere på kroken enn meg.

Hvem passer denne boken til?


Like du mysterier?
Interessante karakterer?
Et hint av det overnaturlige?
Lar du deg sjarmere av søte gutter med fransk aksent?
Liker du en forfatter som kan skrive om kyss som gir deg sommerfugler i magen?
Liker du kostskoler som setting?

Har du svart ja på ett eller flere av disse spørsmålene er Night School en bok for deg. Historien underholdender og er svært vanskelig å legge fra seg.

Som et lite tilleggsnotat  må jeg få si at jeg syntes forfatteren C.J. Daugherty tar for seg temaet sorg og hvordan folk reagerer forskjellig på dette på en fin måte.

Bok trailer:For langt bedre og mer inngående omtaler av boken så ta en titt på omtalene til InaVivienne og/eller Brodie.

Boken har jeg kjøpt selv, faktisk retter etter at jeg leste omtalen til Vivienne. Jeg lot min utgave vandre videre til Ina og bloggen I Bokhylla, hvordan hun likte boken kan du lese her.Om bloggeren
Sommeren 2008 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, siden høsten 2007 har hun blogget om Sikring av barn i bil. Arbeidet med denne bloggen vant hun Buskerud fylkes trafikksikkerhetspris for i 2010. Til daglig jobber Mari på kontor i et elektrikerfirma.

4 kommentarer:

  1. Tusen takk for link, og ja, jeg likte boka veldig godt. Mange slike ungdomsbøker er veldig like, men syntes denne skilte seg overraskende ut på en måte. Likte atmosfæren i boka kjempegodt!

    SvarSlett
    Svar
    1. Det syntes jeg også, god bok! Gleder meg til mer :)

      Slett
  2. Flott omtale:) virker som en bra bok,ble nysjerrig:) Listen over bøker jeg må sjekke ut vokser og vokser:D

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, den listen tror jeg aldri blir tom hos noen av oss :)

      Slett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.