RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

torsdag 28. juni 2012

Boktema: Min favoritt blant utenlandske bokblogger


Bli med på Boktema hos Anette du også.



Jeg leser mange utenlandske bokblogger, så jeg syntes tema til Anette i dag var ekstra morsomt og det var umulig for meg å bare velge ut én blogg. So here it goes!

Grafikk: Kat Kennedy
Cuddlebuggery Book Blog - denne amerikanske bokbloggen er en som virkelig skiller seg ut. Disse jentene har virkelig funnet sin egen stemme der ute i det store blogglandia. Les for eksempel intervjuet de har gjort med Leigh Bardugo(forfatteren av Shadow and Bone).


Grafikk: Adam


Angieville - Angie skriver gode bokanmeldelser og tar med leserne tilbake i tiden med sine Retro Friday poster.

Grafikk: Thorny-Lily


Eleusinian Mysteries - Australske Brodie er ihuga Harry Potter-fan og talentfull blogger. Her kan du finne mange bokanmeldelser og ganske ofte dukker det opp et forfatterintervju der også.

Grafikk: Miriam Tisander.
Tilslutt vil jeg få nevne søte, svenske Miriams blogg Schitzo-Cookie's Bokblogg! De som følger med på bloggen her husker kanskje at jeg har nevnt bloggen tidligere i et Nota Bene innlegg. Miriam skriver fine bokomtaler og lager gode videoblogger .

Det var dagens anbefalinger fra meg.

Hva syntes du om disse bloggene? Kjenner du til noen av disse bloggene fra før av? 









 Om bloggeren
Sommeren 2008 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, siden høsten 2007 har hun blogget om Sikring av barn i bil. Arbeidet med denne bloggen vant hun Buskerud fylkes trafikksikkerhetspris for i 2010. Til daglig jobber Mari på kontor i et elektrikerfirma.

9 kommentarer:

  1. Flere jeg ikke hadde hørt om før her, men jeg digger noen av dem allerede :)

    SvarSlett
  2. Her var det mange fine blogger jeg ikke har hørt om før! Jeg er nok ikke så flink til å lese utenlandske blogger, det tenker jeg at jeg må gjøre noe med :-)
    Ha en riktig fin torsdag!

    SvarSlett
  3. Mange fine og ukjente blogger her Mari, tusen takk for tips! Er ikke så veldig flink til å følge opp de utenlandske men det er heldigvis enkelt å gjøre noe med. Ha en fin Torsdag:-)

    SvarSlett
  4. Jeg har heller ikke hørt om noen av disse bloggene før, men jeg liker det jeg ser. Spesielt Eleusinian Mysteries. For hvem kan vel motstå en referanse til gresk mytologi? Takk for gode tips, ha en super torsdag! :)

    SvarSlett
  5. Helt enig med deg om Eleusian Mysteries, det er en flott blogg. Takk for de andre tipsene. :)

    SvarSlett
  6. Eleusian mysteries har jeg også med på mitt boktema, men det var den eneste jeg hadde hørt om av disse. Jeg har fått masse fine tips i dag og skal legge til en haug med blogger. Følger egentlig ganske få utenlandske blogger nemlig.

    SvarSlett
  7. Så flotte blogger du presenterer! Og veldig koselig at du ble så glad :)

    SvarSlett
  8. Schitzo-Cookie's Bokblogg er en flott blogg:) Leser ikke så mange utenlandske, men liker å ta turen innom noen av de en gang i blant:) De to øverste hadde jeg ikke sett tidligere, så de skal jeg besøke:) Ha en flott helg!:)

    SvarSlett
  9. Åh tack så mycket! =) Va glad jag blir! ^__^
    =)

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.