RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

søndag 10. juni 2012

En smakebit på søndag m/giveaway!


Alle som deltar i dagens Smakebit på søndag-utfordringen er med i givawayen. Liker du å lese så er du er hjertlig velkommen til å delta. Oppdag bøker som fanger din interesse og finn nye bloggfavoritter!  

I dag er det en spesialutgave av "En smakebit på søndag"-utfordringen min. Alle som deltar i dag er med i trekningen av to bøker som nylig har blitt utgitt(denne uken faktisk) av Schibsted forlag.

Sponset
Jeg har ikke mottatt noen kompensasjon for dette innlegget, annet enn bøkene som skal videresendes til vinnerne. Det er jeg som selv henvendte meg til forlaget for å høre om de ville sponse og not the other way around.


Bøkene dere kan vinne er Miraklenes tid av Karen Thompson, en av bokverdenens store snakkiser, og En vannmelon, en fisk og en bibel av Christy Lefteri, markedsføres som boken for deg som likte Øya av Victoria Hislop. Vinneren avsløres neste søndag. Giveawayen er sponset av Schibsted.Så er det over til dagens smakebit fra meg. Jeg holder fortsatt på med advokatkrimen Utenfor loven av Michael Connelly. Det er lite lesetid om dagen da jeg holder på med andre prosjekter og i helgen har det vært både fotballcup med eldstemann(kjempegøy!) og konfirmasjon. Når det er sagt så drar jeg frem boken hver kveld og leser til jeg våkner av at boken faller ned i pannen på meg ;) Den er veldig god!

Her er smakebiten min fra Utenfor loven side 180:


Maten ble servert og jeg smurte en solid dose Tabascosaus på både kjøttet og eggene. Noen ganger var sterk saus det eneste som fortalte meg at jeg fortsatt levde.

Bli med på denne ukentlige utfordringen du ogsåhvordan delta på en "En smakebit på søndag"?
 • Skriv en bloggpost hvor du deler noen setninger fra boken du leser nå. OBS! Vennligst ingen spoilere. Legg inn linken til ditt innlegg her for å få besøk av andre "En smakebit på søndag"-deltakere.
 • Twitrer du postene dine så bruk gjerne hastagen #smakebit.
 • Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.  

 Om bloggeren
Sommeren 2008 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, siden høsten 2007 har hun blogget om Sikring av barn i bil. Arbeidet med denne bloggen vant hun Buskerud fylkes trafikksikkerhetspris for i 2010. Til daglig jobber Mari på kontor i et elektrikerfirma.

21 kommentarer:

 1. Tusen takk for smakebiten:-)Denne boken har jeg notert meg for det virker som en god bok!Fin giveaway dette. En vannmelon, en fisk og en bibel var veldig god. Den andre har jeg smugtittet litt på,virker veldig spennende.
  Ha en fin Søndag:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg trenger dermed ikke være med i giveawayen siden jeg har bøkene,glemte å skrive det...

   Slett
 2. Heisan. Siden jeg er Schibstedforfatter og dermed har tilgang på bøkene, så trenger du ikke ta med meg i trekningen! Flott smakebit!
  God søndag :D

  SvarSlett
 3. Så spennende med en giveaway!
  Og spennende smakebit :)

  SvarSlett
 4. Flott smakebit! Må le litt når du skriver om å miste boken når du sovner om kvelden, tenker vi er mange bokelskere som går rundt med avslørende små merker i panna, hi hi ;) PS Har nettopp mottatt bøkene i giveawayen, så jeg trenger ikke være med i trekningen :)

  SvarSlett
 5. Flott giveaway jeg er gjerne med:) Har bøkene men jeg har lyst å vinne de til å gi som gave til noen jeg er glad i:)Hvis det er lov?:)

  Takk for smakebiten, har notert ned boken. Er den så bra at du må lese til du sovner, da skal jeg også prøve å få tak i den, hehe:)Ha en herlig søndag!:)

  SvarSlett
 6. Irriterande när livet kommer i vägen för läsningen :) Hoppas du snart får mer lästid.

  Än så länge läser jag inte på norska, så du behöver inte ta med mig i utlottningen.

  SvarSlett
 7. Takk for en fin smakebit :) Jeg har heldigvis aldri sovnet og våknet av at boken faller i hodet på meg. Hehe :)

  Jeg trenger heller ikke være med i giveawayen din, har alt for mange bøker jeg ikke har lest enda. :3

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 8. Hej, Hittade hit via Monika och tycker det här är med Smakebit är en lockande sak. Utökar gärna mina boktips på böcker på norska också;-) Är det bara att delta? Eller ska man anmäla sig först?

  SvarSlett
 9. Provade just att kommentera men vet inte om det funkade. ÄR det bara att delta i Smakebit, eller anmäler man sig först? Hittade hit via Monika och tycker det verkar vara en lockande sak!

  SvarSlett
 10. Hei Lotten det er bare å delta :)) Velkommen med i gjengen ;)

  Mari: Så flott give away! Og morsom smakebit ;) Godt å lese at det ikke bare er jeg som leser treigt for tiden ;)

  Ønsker deg en glad dag!!
  Klem fra Pia

  SvarSlett
 11. Hurra for giveaway! Takk for smakebiten, og ha en fin søndag videre. :)

  SvarSlett
 12. En flott smakebit, som jeg faktisk husker, fra en fin bok :-) Og så kjekt med giveaway!
  Ha en riktig fin søndag!

  SvarSlett
 13. Fin smakebit! Jeg vil veldig gjerne være med på giveaway :-)

  Ønsker deg en fin søndag :-)

  SvarSlett
 14. Har også bøkene, men hvis det er lov å vinne dem til noen andre vil jeg gjerne være med. Kjenner noen som ville blitt glade for dem. Det kommer snart en sak om forfatteren av "Miraklenes år" på bloggen min. Intervjuet henne i USA, og skal snart lese boken.

  Jeg tror aldri jeg har mistet boken når jeg leser, men det hender øynene mine begynner å gli igjen om jeg leser for lenge.

  SvarSlett
 15. Det skulle stått "Miraklenes tid"

  SvarSlett
 16. Jeg er med i dag også, men med en bok som ikke er en roman, men som kan være interessant for oss bloggere på mange måter.

  Ha en fin søndag :-)

  SvarSlett
 17. Jeg er gjerne med jeg :) Jeg pleier sove på magen og sovner som regel med hodet i boka...
  Kjedelig når du ikke får skikkelig tid til å lese. Men "Utenfor loven" virker jo litt interessant. :)

  SvarSlett
 18. Flott smakebit:) Skal prøve å huske på å få skrevet en smakebit innlegg idag også:)

  Ha en flott søndag!

  SvarSlett
 19. Endelig er jeg tilbake etter litt lesetørke. Fin giveaway! :-)Og smakebiten din smaker visst sterkt...

  SvarSlett
 20. Tack för smakebiten, nu har jag lämnat en på min blogg också:) Precis som Monika läser inte jag på norska så du behöver inte ha med mig i utlottningen - bättre att någon som kan läsa böckerna får dem!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.