RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

torsdag 23. mai 2013

Ordfabrikken: Melding fra en ung leser.

Ta turen innom for å beundre den vakre illustrasjonen da vel.


Bakgrunnsbildet er fra boken Ordfabrikken, illustrasjonen er det Valeria Docampo som står for.

Skriv "vi anbefaler denne!", sa 7-åringen om Ordfabrikken. Det er ingen som angrer på at nettopp denne boken ble med hjem fra biblioteket. Ordfabrikken er en fin, forunderlig og poetisk billedbok for barn og voksne. Alle kan ha glede av historien og de flotte tegningene.

Boken ble utgitt på norsk av Aschehoug i 2012. Den fine teksten er skrevet av Agnes de Lestrade og de vakre illustrasjonene er skapt av Valeria Docampo.

6 kommentarer:

 1. Kjempefin! Å være barnebokillustratør må vel være en veldig artig og fin jobb. :) Jeg tegnet litt da jeg var yngre, men nå har jeg ikke rørt en blyant på mange år.

  Nå kom jeg forresten til å tenke på en ny barnebok jeg kom over for kort tid siden, som hadde så utrolig fine illustrasjoner. Så noen eksempler på nettet. Men skrev jeg ned hva den het? Neeeeeida, såklart ikke. Jaja, da må jeg ut på bokjakt igjen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Dessverre har jeg aldri vært noe kreativ av meg, men jeg har en søster som er en stødig tegner. Hun er nok litt som deg og har ikke tegnet så mye, som jeg vet, etter at hun ble voksen.

   Kan det ha vært Fugl av Lisa Aisato eller kanskje en av bøkene til Shaun Tan du har sett? Du mp gjerne fortelle meg hvilken bok det var dersom du kommer på det. Vi leser gjerne fine billedbøker :)

   Slett
  2. Takk for bildebok-tips, Mari! Denne skal jeg får med meg. "Fugl" har jeg skrevet om - en praktfull bok synes jeg, og kanskje den du, Tone, tenkte på?

   Slett
 2. Denne høres så fin ut. Min er jo for liten foreløpig så får skrive det opp som tips til presang til en av nevøene. Kanskje jeg får lov til å lese den for ham:-)Hos to og et halvtåringen hjemme er det Unni og Gunni som er populært for tiden.

  SvarSlett
 3. Jeg synes dette var en flott anmeldelse - kan ikke ønske seg noe bedre enn å få boken anbefalt. Jeg har en liten filleniese som elsker bøker, så da tror jeg at hun må få denne her.

  SvarSlett
 4. Så herlig at gutten din er så engasjert og gjør seg opp sin egen mening om bøkene dere leser! Liker!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.