RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

fredag 11. oktober 2013

Hva skal nøstene våre hete?


I dag har vi adoptert to søte 12 uker gamle nøster, jenter begge to. Se på dem da! De er ganske så nydelige syntes jeg, også er de så kosete og tillitsfulle. Det er helt tydelig at familien de kommer fra har gitt dem masse kjærlighet og kos.


Nå er den vanskelige prosessen med valg av navn igang. Har dere gode forslag så setter vi stor pris på kommentarer med navn. Det tar sikkert litt tid 8-åringen og vi skal finne de perfekte pusenavn.

Nå ligger kattepusene på fanger mitt og maler om kapp mens jeg blogger fra mobil :)

7 kommentarer:

 1. Koselig. Jeg er glad i katter, men kan ikke ha pga astma i familien. Forslag: Alice etter prisvinneren fra i går. Et annet forslag: Happy ( en av mine to hunder heter det og det er en happy liten krabat.

  SvarSlett
 2. Den ensfargede ligner veldig på ei katt jeg hadde som het Anastasia =) Jeg er skikkelig dårlig på å komme på navn så jeg har egentlig ikke andre forslag. Kjempesøte puser =)

  SvarSlett
 3. Tiger til den søte pusen med tigerstripe? Evt tigerlilje om det er jentepus etter peter pan :)
  Forslag fra Cathrine

  SvarSlett
 4. DÅÅÅÅN... Smelt... Og tillykke med fmilieforøkelsen! Det er nok ei mening i at dyreunger er så ubegripelig nydelige! Jippi og Snurri er to av mine favoritt-dyrenavn. Akkurat nå har jeg bare bruk for Pippa og Enja, så det du kan gjerne få låne de to første hvis du vil!

  SvarSlett
 5. hællandussen for noen søtnoser! nydelige kattepuser, det der. når jeg en gang får meg egne katter, så har jeg tenkt til å gi dem navn etter kjente personer fra opp igjennom historien (som Sokrates, Napoleon, Mozart, Kleo(patra), Jeanne (d'Arc) osv.). for sært interesserte da, om man skal rope inn katten sin på kvelden og få naboene til å lure.

  SvarSlett
 6. Vilka sötisar! Jag gillar förslaget med Alice efter Alice Munro. Också för att jag tycker att det är kul med väldigt mänskliga namn på djur. (Favoriter: min kompis har berättat om nån som bl.a. hade katten Anders och hästen Annette - HELT oväntade namn.)

  Den andra katten skulle kunna heta t.ex. Doris eller Selma, efter tidigare pristagare. Doris Lessing har ju faktiskt skrivit en del om katter. :)

  SvarSlett
 7. Åhh.. Så skjønne.. Grattis me de nye familiemedlemene.. :) Sjælv lyst på en liten pus til :)

  Navn ville jeg valgt ut fra personligeten.. Hva som faller deg inn først :) Lykke til med dem..

  Klem

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.