RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 18. mai 2014

17.mai er vi så glad i - En smakebit på søndagGRATULERER så mye med dagen som var, kjære Norge! Tenk at det er 200 år siden Norge fikk sin Grunnlov. Jeg er uendelig takknemlig for alt som har blitt ofret gjennom tidene slik at vi fortsatt kan feire Grunnlovens dag.


Min bestefar sa noe klokt i går som jeg gjerne vil dele videre med dere, da jeg mener det er noe mange nordmenn bør tenke litt over:
Det er så synd at 8.mai ikke markeres noe særlig. Hadde det ikke vært for den 8.mai 1945, hadde vi kanskje ikke kunnet feire 17.mai i dag.

17.mai er kanskje mest barnas dag nå, og det er helt fint. Allikevel er det en dag hvor vi voksne kan inspirere hverandre og andre til å reflektere litt over alt som ligger bak og har muliggjort at vi kan feire denne dagen. I tillegg er det fint å tenke litt på hvor heldige vi er som faktisk bor i Norge, landet er kanskje ikke perfekt, men du og du hvor godt vi egentlig har det her.

Giants Beware

Jeg har ikke glemt at søndagen står i litteraturens tegn, og i dag leser jeg tegneserieromanen Giants Beware. Her er det umulig å ikke trekke på smilebåndet når jenta i hovedrollen, Claudette, svinger sitt sverd og sin skarpe tunge(beklager gjenskinnet fra blitsen):

Jeg ønsker dere alle en riktig flott søndag! Nyt en bok hvis du har anledning til det :)


10 kommentarer:

 1. Ønsker deg en fin søndag og håper du hadde en fin 17.mai Mari.:) Viktig å tenke over hvor heldige vi er som erfødt i dette landet.:)

  SvarSlett
 2. Tøft utdrag fra tegneserieboka du leser :)

  SvarSlett
 3. Grattis i efterskott på 17 maj! Kul serie.

  SvarSlett
 4. Grattis i efterskott till 17 maj. I Sverige är det många som tror att den firas till minne av unionsupplösningen (men jag hade faktiskt koll;-). Man glömmer gärna hur fantastiskt det är att leva i en demokrati med en grundlag.
  Jag gillar tjejen i serien :-)

  SvarSlett
 5. Förstår att ni hade en fin 17 maj. Serien verkar häftig.

  SvarSlett
 6. En riktig fin søndag til deg og! Det var en stilig smakebit og tegneserien er notert :-)

  SvarSlett
 7. Vilken kul smakbit! Och grattis i efterskott till 17 maj. :)

  SvarSlett
 8. Grattis i efterskott till 17 maj, häftig smakbit du bjuder på, tack för den! :)

  SvarSlett
 9. Din bestefar har ju alldeles rätt. Hoppas du hade en fin 17:e maj. Tack för den skojiga smakebiten! Önskar dig en skön söndag! :-)

  SvarSlett
 10. Hoppas du får en fin söndag, och tack för att du anordnar denna roliga aktivitet för oss bokbloggare! :-)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.