RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

tirsdag 6. mai 2014

John Green - En fantastisk video om To Kill A Mockingbird

Nå har jeg faktisk litt lyst til å sette meg ned å hulke, etter å ha sett en herlig video hvor forfatteren John Green snakker om en av mine favorittbøker of all times. Jeg kjenner virkelig at det er en historie som berører meg, selv år etter boken ble lest.


I filmsnutten snakker Green om den moderne klassikeren "To Kill a Mockingbird" av Harper Lee. Forøvrig er det Harper Lees eneste bok, snufs! Se og hør her:

Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og startet denne bloggen sommeren 2008. Gode bøker og leseglede er til for å deles! Mari jobber til daglig på kontor og jobber som ekstern forlagskonsulent på si. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

Barns sikkerhet i bil er et tema som ligger Maris hennes hjerte nært og hun står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.

1 kommentar:

  1. Har aldri lest den, men har veldig lyst til å lese den. Så jeg kjøpte den etter å ha lest om boken i Beautiful creatures serien. Så nå står den i bokhylla mi og bare venter på å bli lest :) Jeg elsker John Green, ikke bare som forfatter men også som en person. Han er morsom og elsker videoene hans :)

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.